ΙΚΕΑ: Ενώνει δυνάμεις με τις Οργανώσεις «Μπορούμε» και «Φάρο του Κόσμου» προσφέροντας γεύματα αγάπης

ΙΚΕΑ: Ενώνει δυνάμεις με τις Οργανώσεις «Μπορούμε» και «Φάρο του Κόσμου» προσφέροντας γεύματα αγάπης

Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς της, οργάνωσε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου μία κοινωνική δράση με στόχο την διατροφική υποστήριξη του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Φάρος του Κόσμου». Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη μαγείρεψαν εθελοντικά για καλό σκοπό με σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής La Chef Levi. Τα γεύματα διατέθηκαν μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε» στον «Φάρο του Κόσμου» για να μοιραστούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της ενέργειας εκπρόσωποι και των δύο φορέων έδωσαν το παρόν για να ευχαριστήσουν τους εθελοντές της ΙΚΕΑ.

Η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη στην πρωτοβουλία αυτή προκύπτει ως συνέχεια  της πολυετούς συνεργασίας της με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε», στο πλαίσιο της οποίας η ΙΚΕΑ προσέφερε δωρεάν, σε καθημερινή βάση, τα γεύματα που δεν διατίθεντο  στα εστιατόρια των καταστημάτων της στην Ελλάδα, σε Ιδρύματα και Οργανισμούς για τη σίτιση συνανθρώπων μας που βρίσκονταν σε ανάγκη. Από την έναρξη της συνεργασίας με το «Μπορούμε», το 2012, έχουν προσφερθεί περισσότερες από  650.000 μερίδες φαγητού.

Αυτή τη φορά η ΙΚΕΑ μαζί με το «Μπορούμε» στηρίζουν το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Φάρος του Κόσμου» εξασφαλίζοντας τη σίτιση των φιλοξενούμενων παιδιών, ώστε να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων chefs και σπουδαστών της La Chef Levi, οι εργαζόμενοι της ΙΚΕΑ μαγείρεψαν περισσότερες από 250 μερίδες φαγητού που αποτελούνταν από σαλάτα με παξιμάδι χαρουπιού, λαζάνια και μπισκότο σοκολάτας.

Η ΙΚΕΑ βρίσκεται πάντα δίπλα στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται ενισχύοντας μέσω διαφορετικών εθελοντικών δράσεων ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter