Ιδανικό ντεμπούτο για Μπούργος, ο Αρης «καθάρισε» 3-0 τον Ατρόμητο

Στο ντεμπούτο του Χερμάν Μπούργος στο πάγκο του ο Αρης νίκησε 3-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Ατρόμητο και διατήρησε τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 6’ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Σούντγκρεν γύρισε την μπάλα από τα δεξιά της περιοχής, ο Μαυρομμάτης έκανε την προβολή, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε σωτήρια. Παραλίγο να πετύχουν αυτογκόλ οι Περιστεριώτες.

Στο 9’ ο Εντιαγέ πέρασε κάθετη πάσα στον Σούντγκρεν, αυτός πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο. Ο Γιαννιώτης είχε και τρίτη σωτήρια επέμβαση στο 14’ σε σουτ του Μαντσίνι.

Στο 34’ σουτ του Καμαρά έφυγε άουτ, ενώ στο 41’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο σουτ του επιθετικού του Αρη.

Στο 45’ ο Ευαγγέλου (Αθήνας) έδωσε πέναλτι υπέρ των κίτρινων για μαρκάρισμα του Καστεγιάνο στον Ιτούρμπε, αλλά μετά τη χρήση του VAR ανακάλεσε την απόφαση του.

Το 1-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Μαντσίνι στη κίνηση. Οι τελικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο ήταν 13-0!

Στο 58’ ο Αρης κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Μαντσίνι (2-0), ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Ιτούρμπε. Ο Μπερτόγλιο πάσαρε στον Παραγουανό επιθετικό κι αυτό με σουτ – κεραυνό νίκησε για τρίτη φορά τον Γιαννιώτη (3-0).

Ο Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σούντγκρεν, Μαυρομμάτη, Σάλομον.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (80’ Λουμόρ), Σάσα, Εντιαγέ (70’ Μπερτόγλιο), Ματίγια, Ιτούρμπε (86’ Σάκιτς), Μαντσίνι (70’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (55’ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο (64’ Τζοβάρας), Έρλινγκμαρκ, Σάλομον (71’ Ντένιτς), Μουνίθ, Ροτάριου (64’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (71’ Αλιμπέκ).