Συνταρακτικά βίντεο από τα 7,1 ρίχτερ που έπληξαν την Ιαπωνία

Φωτογραφία αρχείου

Μπορεί η Ιαπωνία να έχει μάθει να ζει με σεισμούς μεγάλου μεγέθους, να έχει προσαρμόσει τη ζωή της, τις υποδομές της και τα κτίρια με πολλά ρίχτερ αλλά άλλο είναι να το λες και άλλο είναι να το ζεις.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε πως είναι να γίνεται σεισμός μεγέθους 7,1 ρίχτερ όπως αυτός που έπληξε σήμερα το πρωί την Ιαπωνία.

Βεβαίως είναι διαφορετικό να το βλέπεις σε βίντεο από το να το ζεις…

 

Ο σεισμός μεγέθους 7,1 βαθμών έπληξε σήμερα τη νοτιοδυτική Ιαπωνία προκαλώντας προειδοποίηση για τσουνάμι στην περιοχή, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετωρολογική Υπηρσία (JMA), όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ζημιές, ενώ η προειδοποίηση για τσουνάμι ισχύει πλέον μόνο για το νομό Μιγιαζάκι.

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για προβλήματα σε πυρηνικούς σταθμούς μετά το σεισμό και η κυβέρνηση διεξάγει ελέγχους για ζημιές και θύματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Γιοσιμάσα Χαγιάσι.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:43 π.μ. (τοπική ώρα, 10:43 ώρα Ελλάδας) στα ανοιχτά του νομού Μιγιαζάκι στο δυτικό μεγάλο νησί Κιούσου, ανακοίνωσε η JMA.

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Ιαπωνία: Αντιδράσεις από ΗΠΑ και Βρετανία μετά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις εκδηλώσεις μνήμης στο Ναγκασάκι

Μουχάμαντ Γιουνούς: «Το Μπανγκλαντές ζει μια δεύτερη ανεξαρτησία»

Βρετανία: Χιλιάδες κόσμου λένε «όχι» στον ρατσισμό – «Οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι» (Photos)

Σεισμός 6,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Παρίας της Λατινικής Αμερικής ο Μαδούρο μετά το αμφιλεγόμενο εκλογικό αποτέλεσμα

Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ χτυπά το Ισραήλ τις επόμενες μέρες – Συναγερμός από τις NOTAM Ιράν και Αιγύπτου

Ετικέτες