Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα μέσω συνεργατών: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε την Αυγή»

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα μέσω συνεργατών: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε την Αυγή»

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση. Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα» τονίζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και συνεχίζουν:

«Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια διαρροών από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελακη, πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν απάντησε στην επιστολή που έλαβε από τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική ενίσχυση της Αυγής.

Το μήνυμα στους βουλευτές

Υπενθυμίζεται ότι χθες όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν μήνυμα το οποίο τους παρότρυνε να βοηθήσουν οικονομικά τα κομματικά ΜΜΕ:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κόμμα μας επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά (donation.syriza.gr), είτε με σύναψη δανείου (κατόπιν επικοινωνίας με το λογιστήριο) προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ). Με εκτίμηση, η Οικονομική Διεύθυνση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» είναι το sms που έφτασε στα κινητά των βουλευτών.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα σε βουλευτές για οικονομική βοήθεια – «Να δώσουμε το παράδειγμα», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης

Προχθές ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη αποκάλυψε πως έδωσε 20.000 ευρώ (το ανώτατο ποσό που επιτρέπει ο νόμος) και κάλεσε τα υπόλοιπα στελέχη να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Τέμπη: «Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση τροπολογίας για αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενοχλείται από τις ερωτήσεις για τα οικονομικά της καταχρεωμένης ΝΔ

Ντιμπέιτ – «βατερλώ» για τον Μπάιντεν: Τι θα συμβεί εάν αποσυρθεί – Οι πιθανοί διάδοχοι και τα σενάρια

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter