Ηράκλειο: «Με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι» – O διευθυντής περιγράφει την επίθεση από μαθητή

Ηράκλειο: «Με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι» – O διευθυντής περιγράφει την επίθεση από μαθητή

Την επίθεση που δέχτηκε από μαθητή το πρωί της Παρασκευής περιγράφει ο γυμνασιάρχης σε σχολείο του Ηρακλείου. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης που είναι μαθητής Β΄ Γυμνασίου, εξαφανίστηκε, ωστόσο το μεσημέρι βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών ζητώντας συγνώμη καθώς παραδέχτηκε την πράξη του.

Όπως είπε στο radiome.gr «ο μαθητής με περίμενε στις 8 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας “γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;”. Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, τη μύτη, με έριξε κάτω».

Άλλοι μαθητές που είδαν το περιστατικό ενημέρωσαν τους καθηγητές, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο γυμνασιάρχης είχε αίματα στο πρόσωπο σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr. Όπως είπε ο ίδιος στους συναδέλφους του αλλά και στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ο μαθητής τον κατηγορούσε ότι την προηγούμενη ημέρα είχε ενημερώσει τους γονείς του για τη συμμετοχή του στην κατάληψη την οποία τελούσε το σχολείο.

Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα ήταν επιφανειακό και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο. Ο δράστης που είναι μαθητής της Β’ Γυμνασίου, αναζητείται από την Αστυνομία, όπως και οι γονείς του.

Διαβάστε επίσης

Νέος εκλογικός νόμος: Με 35% θα διασφαλίζεται η αυτοδυναμία – Σε ρόλο «λαγού» ο Γεωργιάδης

«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Μαθητής απείλησε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για χρήση κινητού

Λαύριο: Πώς έγινε η ληστεία αλά Casa De Papel σε χρηματαποστολή – Oλόσωμες φόρμες, σκασμένα λάστιχα, μπογιές και καλάσνικοφ (Video)

Ναόμι Κάμπελ: Δάκρυσε μετά τον σάλο για το φιλανθρωπικό ίδρυμα – «Πλήρωνε ξενοδοχεία, σπα μέχρι και τσιγάρα»

Λυών – Ολυμπιακός: Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας άγγιξε το γκολ με «ψαλιδάκι» στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο (Video)

Λίβανος: Διπλωματικός «πυρετός» για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός, ενώ το Ισραήλ διαμηνύει ότι θα «πολεμά μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παράθυρο ευκαιρίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας

Ο κάμπος της οργής και της απελπισίας – Ένα χρόνο μετά τον Daniel, η Θεσσαλία είναι αντιμέτωπη με το κράτος του παραλόγου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter