Ηράκλειο: Ήπιαν καυστικό υγρό αντί για ρακή – Διασωληνωμένοι στην εντατική πέντε τουρίστες (Video)

Καυστικό υγρό αντί για αλκοόλ κατανάλωσαν πέντε τουρίστες στο Ηράκλειο, οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες, όταν μία παρέα τουριστών διασκέδαζαν μαζί με εργαζόμενους της επιχείρησης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, του σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για ρακή.

Μάλιστα, σέρβιρε σε ένα ποτήρι και για τον εαυτό της. Πολύ σύντομα, μόλις κατανάλωσαν το περιεχόμενο του ποτηριού, οι πέντε άντρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργουμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Πολύ γρήγορα παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ, που εφημέρευε τα ξημερώματα, Γιώργο Χαλκιαδάκη, τέσσερα από τα άτομα αυτά εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και ένα στη μονάδα του Βενιζελείου με οίδημα στο λάρυγγα, ενώ το 6ο άτομο, η 29χρονη μπαργούμαν, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάστασή τους, η οποία κρίνεται ως σοβαρή, θα γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εντοπιστούν πιθανές βλάβες και σε άλλα όργανα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου συνέλαβαν το διευθυντή του ξενοδοχείου ενώ σχηματίζεται δικογραφία και για την 29χρονη μπαργουμαν καθώς και για τον 38χρονο εργαζόμενο, ενώ κατασχέθηκε το επίμαχο υγρό προκειμένου να ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Από ύψος 12 μέτρων έπεσε ο 14χρονος – Παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση (Video)

Απίστευτη καταγγελία Χρυσανθόπουλου: «Προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ (Video)

Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί ποτέ στο ΝΑΤΟ επί των ημερών μου, λέει ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Φίτσο

Διάλογος Documento για την Κεντροαριστερά – Μιχελάκη: Συλλογική ευθύνη

Μέση Ανατολή: Τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ισραήλ – Τι συζήτησαν

Νετανιάχου: «Θα νικήσουμε τους εχθρούς του Ισραήλ» – Σήμερα το νέο διάγγελμα

Γάζα: Ένας χρόνος σφαγές – Η γενοκτονία σε αριθμούς