ΗΠΑ: Συλλήψεις για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι

Matthew Perry (Photo by Rich Fury/Invision/AP, File)

«Πολλαπλές» συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού, για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ ενώ το αμερικανικό δίκτυο NBC κάνει λόγο για μία σύλληψη, επικαλούμενο αξιωματούχους επιβολής του νόμου.

Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε πέρυσι από υπερβολική δόση κεταμίνης και οι αρχές ερευνούσαν πώς προμηθεύτηκε το ναρκωτικό.

Ο Πέρι γνωστός από ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 54 ετών, προκαλώντας θλίψη σε θαυμαστές και συναδέλφους του.

Η νεκροψία βρήκε ότι η αιτία του θανάτου του ήταν «οι οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ενός ελεγχόμενου φαρμάκου το οποίο ο εξαρτημένος θεωρήθηκε ότι λάμβανε ως μέρος της εποπτευόμενης θεραπείας.

Ενώ μόνο μικρές ποσότητες βρέθηκαν στο στομάχι του, ανιχνεύθηκε υψηλό επίπεδο στο αίμα του.

Ο τρόπος με τον οποίο ο ηθοποιός – ο οποίος φέρεται να μην είχε υποβληθεί σε έγχυση για αρκετές ημέρες – απέκτησε το ναρκωτικό έγινε αντικείμενο  έρευνας από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος TMZ, επικαλούμενος πηγές επιβολής του νόμου, ανέφερε ότι “τουλάχιστον ένας γιατρός έχει συλληφθεί, μαζί με αρκετούς αντιπροσώπους που βοήθησαν στην οργάνωση και παράδοση κεταμίνης στον Πέρι”.

Η αστυνομία είχε επίσης κατασχέσει υπολογιστές, τηλέφωνα και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και είχε μηνύματα κειμένου που συζητούσαν με τον Perry για το ναρκωτικό καθώς και τι θα πλήρωνε για αυτό, σύμφωνα με το TMZ.

«Στην έρευνά τους, οι αρχές βρήκαν άλλους διασημότητες που συμμετείχαν στη σκηνή των ναρκωτικών του Χόλιγουντ», ανέφερε το πρακτορείο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Η Ουκρανία αρνείται ότι έχει εμπλοκή στην ανατίναξη του αγωγού Nord Stream παρά την αποκάλυψη της Wall Street Journal

Ο Μαχμούντ Αμπάς στην τουρκική Εθνοσυνέλευση: Θα πάω στη Γάζα και στην Ιερουσαλήμ

Η Ουκρανία πήρε τον πλήρη έλεγχο της ρωσικής πόλης Σούντζα, σύμφωνα με τον Ζελένσκι

Ετικέτες