ΗΠΑ: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Τραμπ; – Τι δείχνουν οι στοιχηματικές

ΗΠΑ: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Τραμπ; – Τι δείχνουν οι στοιχηματικές

Το πρόσωπο που θα σταθεί απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου αναζητούν οι Δημοκρατικοί, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Τζο Μπάιντεν.

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε δημοσίως την υποστήριξή του στην αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις, η οποία σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές στις ΗΠΑ αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει τώρα που ο Μπάιντεν αποσύρθηκε;

Στο πεδίο για τον υποψήφιο πρόεδρο των Δημοκρατικών, γνωστές στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα τοποθετούν την Χάρις ως το απόλυτο φαβορί, κάτι που φαίνεται άλλωστε στην πολύ μικρή απόδοση (1.10).

Στη δεύτερη θέση, αλλά με μεγάλη απόσταση ακολουθεί η Μισέλ Ομπάμα. Η επιλογή της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ κυμαίνεται από το 9 έως το 10.

Στα υπόλοιπα ονόματα που τοποθετούνται ως πιθανές επιλογές, οι αποδόσεις ξεφεύγουν σε επίπεδα άνω του 12, κάτι που σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν, προς το παρόν, ελάχιστες έως… μηδαμινές πιθανότητες για τα εν λόγω πρόσωπα.

Παραδείγματος χάρη, οι επιλογές των Χίλαρι Κλίντον και Γκάβιν Νιούσομ κυμαίνονται από το 12 έως το 35, ο Τζος Σαπίρο έχει απόδοση 50, o Ρόμπερτ Κένεντι 75 ενώ ο Μπέρνι Σάντερς 100...

Διαβάστε σχετικά:

Τζο Μπάιντεν: Από το 2020 «απέναντι» στην ηλικία του

Οι 8 ημέρες που άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ – Η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Κάμαλα Χάρις: Ρεκόρ δωρεών μετά την υποψηφιότητά της – Συγκεντρώθηκαν 46,7 εκατ. δολάρια σε λίγες ώρες

Ομπάμα: Πατριώτης ο Μπάιντεν αλλά αχαρτογράφητα νερά μπροστά μας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter