ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν εξετάζει αν θα είναι υποψήφιος, γράφουν οι New York Times

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν εξετάζει αν θα είναι υποψήφιος, γράφουν οι New York Times
Joe Biden (AP Photo/Evan Vucci)

Ο Μπάιντεν είπε σε σύμμαχό του ότι εξετάζει αν θα είναι υποψήφιος εναντίον του Τραμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αντιμετωπίζει εκκλήσεις να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα μετά την ντροπιαστική του παρουσία στο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ όπου έχανε τα λόγια του.

Οι New York Times, οι οποίοι μετά το ντιμπέιτ ζήτησαν από τον πρόεδρο Μπάιντεν να αποχωρήσει, αναφέρουν ότι ένας ανώνυμος «σύμμαχος κλειδί» του προέδρου είπε: «Ξέρει αν έχει άλλα δύο τέτοια γεγονότα, είμαστε σε διαφορετικό μέρος».

Τόνισαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξακολουθεί να μάχεται για επανεκλογή, αλλά καταλαβαίνει ότι οι επόμενες εμφανίσεις του είναι καθοριστικές. Ένας άλλος ανώνυμος σύμβουλος είπε στους New York Times ότι ο πρόεδρος γνώριζε «καλά την πολιτική πρόκληση που αντιμετωπίζει».

Ο Τζο Μπάιντεν έχει υποβαθμίσει την κακή του απόδοσή στο ντιμπέιτ στην εξάντληση των ταξιδιών που έκανε πριν από τη συζήτηση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ που είναι 81 ετών, υποστήριξε ότι «δεν ήταν πολύ έξυπνος» επειδή ταξίδεψε πολύ τις εβδομάδες πριν από το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας.

Η απόδοσή του ήταν τέτοια που φίλοι και εχθροί του είπαν να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο. Δικαιολογήθηκε στους υποστηρικτές του, σε εκδήλωση της προεκλογικής του εκστρατείας την Τρίτη λέγοντας: «Αποφάσισα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο μερικές φορές, περνώντας από περίπου 100 ζώνες ώρας». Πρόσθεσε ότι «δεν άκουσε» το προσωπικό του, «γύρισε και κόντεψε να αποκοιμηθεί στη σκηνή».

Διαβάστε επίσης:

Στα… ίσα η δημοτικότητα Μπάιντεν και Τραμπ – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση

Ερντογάν: Μαραθώνιο επαφών με ξένους ηγέτες ξεκινάει ο Ερντογάν – Πρώτοι Πούτιν και Σι

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ουγγαρία επιπλήττει τον Όρμπαν για την υποστήριξη στον Τραμπ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter