ΗΠΑ: Η καυστική απάντηση της εταιρείας για τα σκουλαρίκια – «ακουστικά» της Κάμαλα Χάρις

ΗΠΑ: Η καυστική απάντηση της εταιρείας για τα σκουλαρίκια – «ακουστικά» της Κάμαλα Χάρις

Μετά τη λήξη του πρώτου και τελευταίου ντιμπέιτ ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, αρκετές θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν να εξαπλώνονται στα social media, μια μία εξ αυτών να εστιάζει στα σκουλαρίκια της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Ξεκίνησε από μία ανάρτηση στο Χ και στη συνέχεια εξαπλώθηκε, με ισχυρισμούς που ήθελαν την υποψήφια Πρόεδρο να φορά μαργαριτέρια σκουλαρίκια που ήταν «ακουστικά Bluetooth» για να μπορεί να έχει βοήθεια καθόλη τη διάρκεια του ντιμπέιτ από την ομάδα της. Ακολούθησε έρευνα για το ποια σκουλαρίκια φορούσε, πού τα πουλάνε και πόσο κοστίζουν.

Ετσι, ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι η Χάρις φορούσε τα Nova H1 Audio Earrings, τα οποία λειτουργούν ως Bluetooth ακουστικά. Βέβαια, αν κάποιος τα παρατηρήσει προσεκτικά, γίνεται σαφές ότι δεν ήταν αυτά τα σκουλαρίκια, αλλά μιας άλλης εταιρείας κοσμημάτων από τη συλλογή «HardWear» που πωλούνται στο Tiffany’s. Κοστίζουν 800 δολάρια και… δεν περιέχουν ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα Nova H1 Audio Earrings παρουσιάστηκαν πέρυσι και είναι εξοπλισμένα με πραγματικά μαργαριτάρια που κρύβουν ασύρματα ηχεία, μεταδίδοντας ήχο απευθείας στα αυτιά του χρήστη. Παρ’ όλα αυτά, τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια δεν ήταν διαθέσιμα στο εμπόριο, και αρκετοί από τους υποστηρικτές της καμπάνιας παραπονέθηκαν ότι δεν έχουν λάβει τα προϊόντα τους, χαρακτηρίζοντας την καμπάνια ως «απάτη».

«Aναπτύσσουμε μια ανδρική έκδοση για τον Τραμπ» – Η απάντηση της εταιρείας

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ακουστικών Nova Audio, Μάλτε Ίβερσε, επιβεβαίωσε μιλώντας στην γερμανική Bild την ομοιότητα με τα σκουλαρίκια της Χάρις, αλλά δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για τα ακουστικά της εταιρείας του.

«Για να διασφαλίσουμε ίσους όρους ανταγωνισμού και για τους δύο υποψηφίους, αναπτύσσουμε επί του παρόντος μια ανδρική έκδοση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να την προσφέρουμε στην εκστρατεία του Τραμπ. Η επιλογή του χρώματος είναι όμως μια μικρή πρόκληση, καθώς το πορτοκαλί δεν ταιριάζει με πολλά χρώματα», δήλωσε ο Ίβερσεν, καυτηριάζοντας τον Τραμπ για τη γνωστή απόχρωσή του και τη φαινομενική του προτίμηση στο ψεύτικο μαύρισμα.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κανένας δεν είναι ανώτερος του καταστατικού» είπε η ΠΓ στον Κασσελάκη – «Είμαι εδώ» λέει ο ίδιος – Όλο το παρασκήνιο

Τα χαμένα κονδύλια της κατάρτισης

«Εσείς θα βρείτε τον τρόπο…» – Το μήνυμα της Λαγκάρντ στις κυβερνήσεις της ΕΕ για την έκθεση Ντράγκι

Ο Ζελένσκι έστησε παγίδα στο Κουρσκ αλλά έπεσε μέσα

Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Σχολεία: Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα στις 27 Σεπτεμβρίου

Λύθηκε το μυστήριο: Τι προκάλεσε τα σεισμικά κύματα που δονούσαν τη Γη επί 9 ημέρες το 2023 (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter