Ηλιόπουλος για υποκλοπές: «Η χώρα είναι παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» – «Ζητήστε συγγνώμη από Δημητριάδη» απάντησε ο Άδωνης

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: «Η χώρα είναι παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» – «Ζητήστε συγγνώμη από Δημητριάδη» απάντησε ο Άδωνης

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Νάσος Ηλιόπουλος και Άδωνης Γεωργιάδης με φόντο το πόρισμα – «κουρελόχαρτο» του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, το οποίο βγάζει λάδι τα μέλη της εκτελεστικής εξουσίας, δεν εντοπίζει σχέση του Predator με κανέναν κρατικό οργανισμό και επιρρίπτει ευθύνες μόνο σε νομικούς εκπροσώπους εταιριών.

«Από σήμερα θα κρύβεστε πίσω από το πόρισμα του Αρείου Πάγου» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει το θράσος να αποκαλεί σύμπτωση την ύπαρξη 27 κοινών στόχων ΕΥΠ και Predator. «Με βάση αυτό το πόρισμα η χώρα είναι με τη βούλα παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» συμπέρανε, κάνοντας λόγο παράλληλα για «μπανανία».

Μάλιστα, παρέθεσε δύο σενάρια σύμφωνα με τα οποία είτε η κυβέρνηση είναι ανίκανη και επικίνδυνη, αφού κάποιος ιδιώτης κατάφερε να γνωρίζει τον σχεδιασμό της ΕΥΠ και παγίδευσε τους ίδιους στόχους, είτε είναι αδίστακτη, καθώς συντόνισε και λειτούργησε ένα κοινό κέντρο παρακολουθήσεων ΕΥΠ και Predator.

«Πρέπει να απεμπλακεί η χώρα από το εγκληματικό καθεστώς Μητσοτάκη» κατέληξε, με τον υπουργό να παίρνει τη σκυτάλη. Ο Αδ. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να απαιτεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους να ζητήσουν συγγνώμη από τον πρώην επιτελάρχη του Μεγάρου Μαξίμου που αποπέμφθηκε ακριβώς λόγω των πεπραγμένων του στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει τις ομιλίες τους με μια συγγνώμη στον Γρηγόρη Δημητριάδη που συκοφαντήθηκε όπως κανείς άλλος στην Ελλάδα για τις υποκλοπές» είπε και συμπλήρωσε πως κανείς δεν έχει δικαίωμα πλέον να εμπλέκει την κυβέρνηση στο σκάνδαλο των υποκλοπών μετά από το πόρισμα του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε επίσης:

Άρειος Πάγος ξελασπώνει Μητσοτάκη: Δε «βλέπει» κοινό κέντρο παρακολουθήσεων – Διώξεις μόνο σε… εταιρείες

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον εισαγγελέα Μπαρδάκη δύο χρόνια και αυτός αρχειοθετούσε υποθέσεις

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Μπαρδάκης στέλνει στη Δικαιοσύνη δημοσιογράφους του Documento, αλλά όχι το Predator

Έθαψαν καταγγελίες ενεργειακών κολοσσών για μίζες

ΣΥΡΙΖΑ για Μπαρδάκη και Σύμβαση 717: Στην Ελλάδα μπήκε στο αρχείο, η ευρωπαϊκή εισαγγελία κάνει τη δουλειά της

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter