Ηλεία: Από την Αυστρία η γυναίκα που την πέταξε ο πρώην σύντροφός της από το μπαλκόνι – Τι λένε γείτονες στο documentonews.gr

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους στο Κάτω Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρέστενας Ηλείας, ο σοβαρός τραυματισμός μιας 60χρονης γυναίκας από την Αυστρία εξ αιτίας της σωματικής βίας που άσκησε πάνω της ο 55χρονος αγρότης σύντροφός της.

Η γυναίκα έπεσε το απόγευμα της Κυριακής από το μπαλκόνι του σπιτιού της μετά από σπρώξιμο που δέχθηκε από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Πύργο: 59χρονος έριξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι

Όπως έγινε γνωστό ο 55χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία καθώς φέρεται να παραδέχθηκε ότι έσπρωξε με την καρέκλα που καθόταν στο μπαλκόνι την σύντροφό του κατά την διάρκεια έντονης λογομαχίας.

Όπως είπαν στο Documentonews.gr κάτοικοι του Κάτω Σαμικό, η γυναίκα από την Αυστρία είχε αγοράσει κατά το παρελθόν μια μικρή έκταση στην περιοχή και τα τελευταία χρόνια έμενε εκεί.

Περιστασιακά – όπως είπαν – την επισκεπτόταν και ο αγρότης σύντροφός της με τον οποίον μάλιστα στο παρελθόν σχεδίαζαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην περιοχή με την λειτουργία καφετέριας.

Δείτε επίσης:

Μεγάλη αναστάτωση στα Τρίκαλα για εκατομμύρια τριζόνια – «Πολιορκούν» την πόλη «κατσαρίδες που πετάνε» (Photos – Video)


Κόρινθος: Έσπασε η γέφυρα της Ποσειδωνίας κατά τη βύθισή της – Κόπηκε συρματόσχοινο (Photos – Video)


Γαλλία: Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός – Τα φαβορί από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο


Γαλλία: Πως κατανέμονται οι έδρες – Δύσκολη εξίσωση η νέα κυβέρνηση


Λευτέρης Αυγενάκης: Βίος και πολιτεία του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»


Δύο κόμματα σε ένα η ΝΔ – Οι ομάδες και οι εσωκομματικές συγκρούσεις που κορυφώνονται


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή για το Παρίσι – Όλα τα ονόματα