Η Χρύσα Κατσαρίνη κατήγγειλε σκιώδεις προσεγγίσεις από εταιρείες αδυνατίσματος έπειτα από απώλεια κιλών

Η Χρύσα Κατσαρίνη κατήγγειλε σκιώδεις προσεγγίσεις από εταιρείες αδυνατίσματος έπειτα από απώλεια κιλών

Σε μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση προχώρησε η Χρύσα Κατσαρίνη, στην οποία περιγράφει την εμπειρία της με την απώλεια κιλών. Η γνωστή stand up comedian, ανέφερε ότι υπήρξαν εταιρείες που προωθούν προϊόντα αδυνατίσματος και θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έχασε 11 κιλά ώστε να διαφημίσουν τα προϊόντα της.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι ένας πλαστικός χειρούργος φέρεται να είδε επίσης τη «χρυσή ευκαιρία» για προώθηση της δουλειάς του, αφού ζήτησε από την Κατσαρίνη να αλλάξει τα γεγονότα και να πει πως η απώλεια κιλών είναι αποτέλεσμα χρήσης ενός ειδικού μηχανήματος.

Η ανάρτηση της Χρύσας Κατσαρίνη:

Έχω χάσει 11 κιλά. Από την στιγμή που άρχισε να φαίνεται η διαφορά με προσέγγισαν εταιρίες για να διαφημίσω αδυνατιστικά προϊόντα (κρέμες, χάπια κοκ). Με αποκορύφωμα 1 πλαστικό χειρουργό που μου προσέφερε ένα τεράστιο ποσό για να πω πως αδυνάτισα με ένα συγκεκριμένο μηχάνημα. Δεν θα πω ψέματα. Την τελευταία προσφορά την σκέφτηκα γιατί θα άλλαζε την ποιότητα ζωής μου κατακόρυφα. Αλλά δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής. Τα κιλά τα έχασα με σωστή διατροφή και σκληρή προπόνηση. Και αυτός είναι ο μόνος υγιής και φυσικός τρόπος να αδυνατίσεις. Τα αποτελέσματα δεν ήταν άμεσα αλλά αργά και σταθερά. Μην παρασύρεστε από influencers. Δεν υπάρχει μαγικός ζωμός και καμιά κρέμα δεν κάνει θαύματα. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που κοιμούνται πιο εύκολα παραπληροφορώντας τον κόσμο που τους ακολουθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter