Η Χεζμπολάχ αποκρούει την ισραηλινή εισβολή στο νότιο Λίβανο

Η Χεζμπολάχ αποκρούει την ισραηλινή εισβολή στο νότιο Λίβανο

Kαταιγισμό ρουκετών εξαπέλυσαν οι μαχητές της Χεζμπολάχ κατά ισραηλινών θέσεων με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει ότι αναχαίτισε πυραύλους εδάφους-εδάφους. Το γεγονός αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η οργάνωση παραμένει πολύ μάχιμη, παρά τα αλλεπάλληλα πλήγματα των IDF.

Το πρωί της  Κυριακής ακούστηκαν νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, και μια πολύ δυνατή έκρηξη στην κοιλάδα Μπεκάα στα ανατολικά του Λιβάνου ενώ οι μάχες συνεχίζονταν όλη τη νύχτα, όπως αναφέρει το αραβικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε βολές πυροβολικού κατά μήκος των συνόρων για να αποκρούσει μια ισραηλινή εισβολή στο έδαφός της. Επίσης στη Μανάρα, στο βόρειο Ισραήλ, η οργάνωση ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε σε Ισραηλινούς στρατιώτες καθώς απομάκρυναν τους νεκρούς και τους τραυματίες τους.

Υπάρχουν επίσης μάχες σε εξέλιξη στο Yaroun και την Odaisseh του Λιβάνου. Στην Odaisseh, οι ισραηλινές δυνάμεις προσπαθούν να καταλάβουν το δημοτικό κτίριο εδώ και λίγες μέρες. Αυτές είναι οι μόνες δύο περιοχές κατά μήκος της μεθοριακής περιοχής μήκους 120 χιλιομέτρων (50 μίλια) όπου οι Ισραηλινοί έχουν αποκτήσει κάποιου είδους ερείσματα αφού νικήθηκαν από τη Χεζμπολάχ.

Διαβάστε επίσης

ΜΜΕ Λιβάνου: Αναφορές για σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε νότιο προάστιο της Βηρυτού (Video)

Γενέθλια και αγόρασε σχοινί

Η ισχυρή «Μαρίνα» της Greek mafia – Την Κυριακή στο Documento

Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία – Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας (Photos – Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Πειθαρχικό στέλνει τον Κασσελάκη πρώην βουλευτής – Ζητά την διαγραφή του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter