H ΧΑΡΤΑ 19 στην πανελλαδική συνάντηση των δυνάμεων για το εγχείρημα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Συμμαχίας

H ΧΑΡΤΑ 19 στην πανελλαδική συνάντηση των δυνάμεων για το εγχείρημα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Συμμαχίας

Κάλεσμα για τη συμμετοχή στην πανελλαδική συνάντηση των δυνάμεων για το εγχείρημα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Συμμαχίας, εξέδωσε το πολιτικό φόρουμ Χάρτα 19.

Πρόκειται για τα 108 πρώην μέλη του ΚΙΝΑΛ τα οποία αποχώρησαν πρόσφατα από το κόμμα, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους με τις επιλογές της ηγεσίας του κόμματος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι , Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής ομάδας και κατόπιν εξουσιοδότησης από την πανελλαδική συνάντηση των μελών μας, η οργανωτική ομάδα του πολιτικού φόρουμ Χάρτα 19 σας ενημερώνει ότι συμμετέχει στην πρώτη πανελλαδική συνάντηση των δυνάμεων για το εγχείρημα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Συμμαχίας ‪το Σαββάτο 6/4/2019.

Σηματοδοτούμε έτσι την έναρξη της εκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικές οργανώσεις, κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών από το Δημοκρατικό Τόξο, που θεωρούν αναγκαία τη συγκρότηση ενός ενωμένου, προοδευτικού «μετώπου» ενάντια στην άνοδο του φασισμού, της ακροδεξιάς και του αχαλίνωτου νεοφιλελευθερισμού στην Χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Οικογένεια εν γένει. Με επίκεντρο: Την καθημερινότητα. Τον αγώνα ενάντια στον κοινωνικό φασισμό. Την δικαιοσύνη στην πραγματικότητα. Την βιώσιμη και αειφόρος ανάπτυξη. Την Ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Την αγορά με κανόνες. Την αναδιανομή του πλούτου με κοινωνικό πρόσημο. Τα μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή για την κληρονομιά των παιδιών μας. Την κοινωνία των πολιτών, Την ισονομία και αποδοχή της διαφορετικότητας και Την ισομερή ανάπτυξη όλων των παραγωγικών κλάδων και περιφερειών, σας καλούμε να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά ‪το Σαββάτο 6/4/2019 στις 18:00 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Για την ΧΑΡΤΑ 19 ομιλητής έχει οριστεί ο Λάμπρος Ρώσσης.

Η οργανωτική επιτροπή της Χαρτας 19 Venceremos»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter