Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία σε Europa και Conference League – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός της χθεσινής βραδιάς για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα στη League Phase του Europa League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά στη Σουηδία και επικράτησε 1-0 της Μάλμε για την 3η αγωνιστική του League Phase Europa League. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ βρίσκεται πλέον στην 12η θέση του μίνι πρωταθλήματος με έξι βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ψηλότερα και να μπουν ακόμη και στις θέσεις που δίνουν απευθείας πρόκριση στη φάση των «16», εάν πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρέιντζερς στο Φάληρο (7/11).

Διαβάστε επίσης: Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Μεγάλο διπλό με Ελ Κααμπί και στιλ ευρωπαϊκό (Videos)

Ο ΠΑΟΚ είδε τη Βικτόρια Πλζεν να προηγείται με δυο γκολ στην Τούμπα, αλλά στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Λουτσέσκου αφυπνίστηκε, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ισοφάρισε το ματς στις καθυστερήσεις και έχασε ευκαιρίες ακόμη και για την απόλυτη ανατροπή (2-2). Ο δικέφαλος του Βορρά μάζεψε τον πρώτο του βαθμό στο Europa League και βρίσκεται στην 30η θέση.  Την 4η αγωνιστική ο «δικέφαλος» θα δοκιμαστεί στην Αγγλία κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7/11, 22.00).

Μόλις για ένα ημίχρονο κατάφερε να κρατηθεί στο ματς ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 4-1 στο γεμάτο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 29η θέση του League Phase του Conference League και χρειάζονται τη νίκη για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης απέναντι στη Τζουγκάρντεν (7/11).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter