Η Τζένη Χειλουδάκη ζητά κρατικό επίδομα για να ζήσει

Αίτημα για κρατικό επίδομα 200 ευρώ μηνιαίως υπέβαλε η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο από τη σχέση της με τον εισαγγελέα της Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του σκανδάλου αλλά και της κοσμικής ζωής της Ρόδου και όχι μόνον, ζει πλέον αποτραβηγμένη στη Σητεία της Κρήτης, παρέα με τα αδέσποτα που έχει υιοθετήσει και φροντίζει.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η Τζένη Χειλουδάκη έχει ήδη αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να μπορεί, όπως η ίδια λέει, να συντηρήσει και τα ζώα που έχει υιοθετήσει, δηλαδή τα εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα», όπως τα αποκαλεί.

Η Τζένη Χειλουδάκη δηλώνει άπορη και μετανιωμένη για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού, όπως αναφέρει, «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου».

Το ρεύμα και το τηλέφωνο της το πληρώνει φίλος της από τη Θεσσαλονίκη, ενώ και κάποιες φορές χρειάστηκε η σύνταξη της μητέρας της για να πληρώσει το ενοίκιό της.

Πλέον βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον εκδοτικό της οίκο και, όπως λέει η ίδια, δε ντρέπεται καθόλου να ζητιανέψει, προκειμένου να συντηρήσει τα ζωάκια της. Προσπαθεί μάλιστα να συγκεντρώσει χρήματα για το χειρουργείο που θα χρειαστεί ένα σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια, η Νεφέλη, «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.