Η… τριχοτόµηση της Μιλένας

Η… τριχοτόµηση της Μιλένας

Φούντωσε η σεναριολογία στη Χαριλάου Τρικούπη περί υπόγειων συµµαχιών µετά την αποχώρηση της Μιλένας Αποστολάκη (φωτογραφία) από την κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Προς ποιον/α υποψήφιο/α θα κατευθύνει –έστω αρρήτως– τις ψήφους των υποστηρικτών της; Το βέβαιο είναι ότι δεν έχει πάψει να επιδιώκει να έχει ενεργό ρόλο στα κοµµατικά τεκταινόµενα. Αλλοι θεωρούν ότι η απόσυρσή της ευνοεί τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος αναζητά στηρίξεις στην Αττική. Εχει σηµασία ότι από το 2011 µέχρι το 2022 η Μιλ. Αποστολάκη ήταν εκτός κοινοβουλευτικής δράσης και επανήλθε µε προτροπή Ανδρουλάκη το 2023, οπότε εκλέχθηκε βουλευτής Β1 Βόρειου Τοµέα εκτοπίζοντας τον Ανδρέα Λοβέρδο. Αλλοι, από διαφορετική οπτική, θεωρούν ότι ψήφοι από το κενό που αφήνει στον βόρειο τοµέα θα κατευθυνθούν προς την Αννα ∆ιαµαντοπούλου. ∆εν λείπουν και εκείνοι που θυµίζουν την καλή σχέση (και κουµπαριά) που έχει η Μιλ. Αποστολάκη µε τον βουλευτή Ηλείας και υποψήφιο για την προεδρία Μιχάλη Κατρίνη. Παν. Μπ.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»

Παναγιωτόπουλος για Γεωργιάδη: «Ιδού η “Ρόδος” και η Κως και όλη η Ελλάδα – Συνεχίζετε την εκθεμελίωση του ΕΣΥ»

Νέα υποχώρηση Μητσοτάκη για τους γενικούς γραμματείς: Έβγαλε «πασοκογενείς» για να βάλει «γαλάζιους» – Ποιοι είναι οι 25 που ανασχηματίστηκαν

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter