Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega (Video)

«Με την ευθύνη δεν έχω τσακωθεί, την ανέλαβα και την αναλαμβάνω» αυτό τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, παρουσία και του Γιάννη Πρετεντέρη.

«Κυβερνήσαμε σε δύσκολες εποχές, το 2015 ανέλαβα και πάλι την ευθύνη, την περίοδο της διαπραγμάτευσης, και σε ανθρωπογενείς τραγωδίες» σημείωσε.

«Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα γεγονός που δεν έπρεπε να συμβεί» σημείωσε. «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια διαπίστωση, το κράτος το οποίο έχει στηθεί εδώ και χρόνια, είναι ένα κράτος που δεν προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στον πολίτη. Και εμείς κυβερνήσαμε, όμως κυβερνήσαμε 4 από τα 49 αυτού του κράτους που δεν φτιάξαμε εμείς», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στο σιδηροδρομικά δυστύχημα στα Τέμπη, τόνισε ότι «είμαστε σε μια εποχή που ξέρουμε που βρίσκεται ο ντελιβεράς, αλλά δεν ξέρουμε πού είναι τα τρένα. Το κέντρο στη Λάρισα καταστράφηκε με μια πυρκαγιά το 2019 και δεν αποκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση», τόνισε.

Ετικέτες