Συνάντηση Μεϊμαράκη – Μπλερ στην Ερμιόνη – Μάλλον δεν μίλησαν για την ακρίβεια…

Συνάντηση Μεϊμαράκη – Μπλερ στην Ερμιόνη – Μάλλον δεν μίλησαν για την ακρίβεια…

Με τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην Ερμιόνη Αργολίδας, το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Instagram ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «ευχάριστη συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ, στην Ερμιόνη Αργολίδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για τη διεθνή και ευρωπαϊκή επικαιρότητα, για τη διαχείριση του Brexit και για τις προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο. Με φιλική και καλοκαιρινή διάθεση συζητήσαμε για τη μοναδική ομορφιά της περιοχής, την οποία επισκέπτεται συχνά και για την Ελλάδα, που έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις Βρυξέλλες ή το Λονδίνο».

Μάλλον δεν μίλησαν για την ακρίβεια, διότι όπως είχε πει ο κ. Μεϊμαράκης δεν συζητάνε τέτοια ζητήματα στην ΕΕ. Σημειώνεται, ότι ο Τόνι Μπλερ είναι μία αμφιλεγόμενη πολιτική προσωπικότητα, καθώς για πολλούς είναι αυτός που έστριψε το τιμόνι των εργατικών προς τον νεοφιλελευθερισμό στα τέλη της δεκαετίας του 90΄στην Μ. Βρετανία, ενώ στήριξε ανοιχτά και την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, που έγινε το 2003, με πρωτοβουλία του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. Α.Κ.

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Μητσοτάκης «έκλαιγε» πάνω από τα καμένα της Πεντέλης το… 2007 (Video)


Ο «αόρατος» αρχισυντάκτης ξαναχτύπησε στις πυρκαγιές


Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο ανοιχτά της Υεμένης



 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter