Η Σοφία Μουτίδου μιλάει για τις κρίσεις πανικού (Video)

Η Σοφία Μουτίδου μιλάει για τις κρίσεις πανικού (Video)

Η Σοφία Μουτίδου σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube μίλησε για τις κρίσεις πανικού που ξεκίνησαν πάλι με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης την προηγούμενη εβδομάδα – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση. Αυτό έκανε το σώμα μου να είναι πάρα πολύ κουρασμένο και πολύ τρωτό. Με έκανε δηλαδή διάτρητη, εύθραυστη. Με αποτέλεσμα όταν συνέβη αυτό με τη Φώφη, ήρθε πάνω σε ένα σώμα το οποίο ήταν καταπτοημένο. Ο θάνατος της Φώφης με κλόνισε από πάρα πολλές μεριές. Πρώτα από όλα επειδή την ήξερα, ήξερα τι αγώνα δίνει καθημερινά. Όσα δεν ήξερα τα φανταζόμουν – υπάρχει ένα μυστήριο με τους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν με μια νόσο και ταυτόχρονα υπάρχουν δυναμικά σε έναν τομέα. Η μία πλευρά λοιπόν ήταν του ανθρώπου που γνώρισα η άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που έχει την ίδια ηλικία με την μαμά μου και η άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που έμοιαζε πολύ σε εμένα: ηλικιακά, ως ιδιότητα μαμάς. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο ο οποίος παίρνει αγωγή για τους πανικούς του να τον πυροδοτήσουν» προσθέτει η ηθοποιός.

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και κάποια φιλοσοφικά ερωτήματα που με ταλάνισαν για το τι κάνω, και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, ξαναξεκίνησε αυτή η μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία που έχω τη νύχτα από τον πανικό – πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι. Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη» πρόσθεσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter