Η Σκύλλα και η Χάρυβδη…

Η Σκύλλα και η Χάρυβδη…
ÅíçìÝñùóç ôùí ìåëþí ôçò ÅðéôñïðÞò áðü ôïí Õðïõñãü Õãåßáò, Âáóßëåéï Êéêßëéá, ôïí Õöõðïõñãü Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç, Íéêüëáï ×áñäáëéÜ, ôïí Ðñüåäñï ôïõ Åèíéêïý Ïñãáíéóìïý Äçìüóéáò Õãåßáò (Å.Ï.Ä.Õ.), Ðáíáãéþôç ÁñêïõìáíÝá, êáèþò êáé ôïí ÊáèçãçôÞ, ÓùôÞñéï Ôóéüäñá, ãéá èÝìáôá ôçò áñìïäéüôçôÜò ôïõò. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Ο αθλητισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στον πάγο –πλην κάποιων επαγγελματικών κατηγοριών σε ορισμένα αθλήματα– με πρόσχημα την πανδημία και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτόν έχουν ξεσηκωθεί, οργισμένοι με τις παλινωδίες των κυβερνώντων που αποδεικνύουν ότι τους κοροϊδεύουν.

Ελεγε ο… σκληρός Νίκος Χαρδαλιάς τον περασμένο Νοέμβριο ότι «δεν μπορεί να ακούγεται ότι τελειώνει για πάντα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και διαλύεται η νεολαία μας επειδή για έναν μήνα ο καθένας μας προφανώς θα κάνει υπομονή και προφανώς θα θυσιάσει το απόλυτο δικαίωμά του στην άθληση». «Για έναν μήνα» είχε πει στις 20 Νοεμβρίου και πλησιάζουμε ήδη τους τρεις και πάμε ολοταχώς για τέσσερις… Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ο υφυπουργός άνευ αντικειμένου (αφού δεν υφίσταται αθλητισμός στην Ελλάδα) Λευτέρης Αυγενάκης να αδειάσει τον ομόλογό του δηλώνοντας πως «έχουμε καταθέσει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων, κατ’ επανάληψη τις τελευταίες εβδομάδες, εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα, αιτήματα επανέναρξης του αθλητισμού. Στοιχεία που αποδεικνύουν τον πολύ μικρό δείκτη θετικότητας στον αθλητισμό. Οπως, για παράδειγμα, τα περισσότερα από 3.500 τεστ με μόλις τρία θετικά κρούσματα που έχουν διεξαχθεί από τις αρχές Ιανουαρίου για τις προπονήσεις των ερασιτεχνικών αθλημάτων». Και τα δήλωσε αυτά λίγες μόνο ημέρες έπειτα από συνέντευξη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ο οποίος δήλωσε ότι η πολιτεία κατανοεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το λουκέτο στον αθλητισμό αλλά δεν μπορεί να δώσει το ΟΚ για επανεκκίνηση, ειδικά σε κλειστούς χώρους, και επισήμανε ότι έχει διαπιστωθεί από στατιστική ανάλυση ότι πολλά κρούσματα έχουν προκληθεί από αθλητικές δραστηριότητες! Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter