Η προπαγάνδα του σανού (Photos)

Η προπαγάνδα του σανού (Photos)

Στο βουκολικό δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε τις προάλλες και ο Ρίσι Σούνακ, ο απερχόμενος πρωθυπουργός των Συντηρητικών στη Βρετανία που βλέπει τη συντριβή να έρχεται στις εκλογές. Όπως μάλιστα λένε οι Εργατικοί προηγούνται κατά είκοσι μονάδες, ίσως και περισσότερες!

Θυμόσαστε τον βουκολικό Κυριάκο Μητσοτάκη που οι επικοινωνιολόγοι τον είχαν στήσει πλάι και πάνω από μπάλες σανού στο Χωριό Βλαχογιάννη της Ελασσόνας το 2017 για να δείξει ότι είναι ένας από εμάς, απλός, κοντά μας, στα προβλήματά μας;

Ε, οι επικοινωνιολόγοι του Σούνακ διάλεξαν το ίδιο σκηνικό επτά χρόνια μετά για τον απερχόμενο πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να ταΐσουν σανό τους ψηφοφόρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην περίπτωση του ωστόσο προτίμησαν εσωτερικό χώρο φάρμας αφού δεν ήταν και τόσο σίγουροι για τις καιρικές συνθήκες. Ακολούθησαν εξωτερικές φωτογραφίες όπου ο κ. Σούνακ χαζεύει αρνάκια, ενδεχομένως προς σφαγήν…

Και το σανό της προπαγάνδας όπως και η έκφραση συνώνυμο της βλακείας, της ηλιθιότητας.

Αλλά αν το καλοσκεφτείς και οι δύο πολιτικοί έχουν πολλά κοινά:

Και οι δύο είναι άκρως νεοφιλελεύθεροι, κοινώς κοράκια της ελεύθερης αγοράς χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Και οι δύο, παρά το ότι πλησιάζουν το σανό και την αγροτιά είναι πάμπλουτοι με πανάκριβα ακίνητα.

  • Πόσα έχει ο Μητσοτάκης; 41 ή 42; Ακόμα να μάθουμε για το πόθεν έσχες του και με πολλά ερωτήματα για το σπίτι του Βολτέρου και όχι μόνο. Αλλά για εμάς, είναι κοντά στο σανό, ένας κτηνοτρόφος, ένας αγρότης, απλός, ανάμεσά μας!
  • Το ίδιο και ο Σούνακ που μόλις προ ημερών έγραφε το Politico πως μετά την ερχόμενη συντριβή του θα βρει καταφύγιο στην πανάκριβη βίλα του που βλέπει όλον τον Ειρηνικό και τα βουνά Μαλιμπού στην Καλιφόρνια. Η αξία της στα 7,2 εκατομμύρια δολάρια!

Ε, δεν ξέρουμε τα υπόλοιπα ακίνητα του Σούνακ, αλλά ο δικός μας έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Ε μπορεί να έχει και μια φάρμα για να το παίζει «οικολόγος της ανεμογεννήτριας» και της καταστροφής της φύσης. Και σίγουρα του σανού, τόσα χρόνια μέσα από τα ΜΜΕ!

Πάντως τότε τα ΜΜΕ μας ενημέρωναν πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θεσσαλία, επισκέφθηκε το χωριό Βλαχογιάννη στην Ελασσόνα, όπου και συνομίλησε με κτηνοτρόφους της περιοχής, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Επτά χρόνια μετά «Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ διεξάγει εκστρατεία σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Barnstaple την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο North Devon, Ηνωμένο Βασίλειο. Το Βόρειο Ντέβον κατέχεται από το Συντηρητικό Κόμμα από τις γενικές εκλογές του 2015.

Φάτε σανό, είναι φτηνό, σε αντίθεση με το σούπερ μάρκετ, το ηλεκτρικό, τη βενζίνη, τα νοίκια…

Ακολουθούν οι φωτογραφίες των δύο πολιτικών σε περιβάλλον προεκλογικού σανού:

Διαβάστε επίσης:

Η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ στα προοδευτικά κόμματα και οι κυβερνητικές αντιφάσεις

Καιρός: «Εκρηκτικό» κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική

Ποιος θα τραβήξει το κάρο;

Νέα έκρηξη στην τιµή του ρεύµατος τον Ιούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter