Η «Ομάδα Αλήθειας» ζητά και τα ρέστα για την κυβερνητική προπαγάνδα της – Απειλεί με μήνυση τον Δ. Τεμπονέρα

Η «Ομάδα Αλήθειας» ζητά και τα ρέστα για την κυβερνητική προπαγάνδα της – Απειλεί με μήνυση τον Δ. Τεμπονέρα

Νομικά εναντίον του Δ. Τεμπονέρα ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί η περιβόητη Ομάδα Αλήθειας «για όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε το πρωί της Κυριακής», σε τηλεοπτική εκπομπή, όπως ανάρτησε η ομάδα… κυβερνητικής προπαγάνδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την «Ομάδα» που υποστηρίζει φανατικά το Μαξίμου, «ο κ. Τεμπονέρας προέβη σε ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι δήθεν η Ομάδα Αλήθειας παίρνει κρατικό χρήμα για να βρίζει συγγενείς των νεκρών. Αρχικά, θα επιδοθεί στον κ. Τεμπονέρα εξώδικο και, αν δεν ανακαλέσει ή δεν υποδείξει ποια ακριβώς ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας εξυβρίζει συγγενείς, θα προχωρήσουμε σε αγωγή και μήνυση».

Μάλιστα η «Ομάδα» προειδοποιεί ότι «με τον κ. Τεμπονέρα θα γίνει η αρχή. Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε από εδώ και πέρα με όποιον επιχειρεί να μας συκοφαντήσει. Η ανοχή μας για όσα τερατώδη έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες τελείωσε».

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για αναρτήσεις που αποτελούν τον ορισμό της χυδαιότητας και της τοξικότητας.

«Έλεγαν ότι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από δημόσιο χρήμα. Από τη Διαύγεια διαπιστώνεται ποσά που έχουν δοθεί από δημόσιους φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση για να βρίζουν πολιτικούς αντιπάλους, πραγματογνώμονες, συγγενείς θυμάτων και δημοσιογράφους», συμπλήρωσε.

Πάντως με σημερινή του ανάρτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε: «Δεν τους φοβηθήκαμε πριν 34 χρόνια. Δε θα τους φοβηθούμε και τώρα»

Διαβάστε επίσης

Αδιανόητη δήλωση Μαρινάκη: «Η χώρα μας χρειάζεται πολλές ομάδες αλήθειας»

Πυρόσφαιρα προπαγάνδας – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Hellenic Train: Σε κάμερες και εκρηκτική ύλη ψάχνει απαντήσεις για το χτύπημα η ΕΛΑΣ – Οι πρώτες εκτιμήσεις (Video)

Στραγγαλίζουν τους μικρούς με μηνιαίες δηλώσεις ΦΠΑ – Νέος βρόχος για τη μικρή επιχειρηματικότητα μέσω της ΑΑΔΕ του Πιτσιλή

Καιρός: Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αύριο Κυριακή

Documento Newsletter