Η Νίκη Κεραμέως «κλείνει την πόρτα» σε ένα σκάνδαλο 711 εκατ. ευρώ

Μία άριστη του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να καταδεχθεί να συναντήσει συνδικαλιστές; Η απάντηση είναι δεδομένη. ΟΧΙ βέβαια!

Ποιοι είναι αυτοί που θα συναντήσουν τη Νίκη Κεραμέως στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην Σταδίου; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους υπαλλήλους της χειμαζόμενης από τις πράξεις των διοικητών της ΔΥΠΑ που διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Από τους διαδηλωτές ζητήθηκε να συναντηθούν με την κ. Κεραμέως ώστε να της εκθέσουν τι συμβαίνει στη ΔΥΠΑ που ειρήσθω εν παρόδω έκλεισε το 2023 με έλλειμμα 548 εκατ. ευρώ, όταν ο προϋπολογισμός για το ίδιο έτος ήταν πλεονασματικός κατά 163 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει μαύρη τρύπα στα οικονομικά μεγέθη του φορέα της τάξης των 711 εκατ. ευρώ. Η πολιτικός που σε όποιο υπουργείο ανέλαβε, έφερε σκάνδαλο διασποράς ευαίσθητών προσωπικών δεδομένων, αρνήθηκε με τη φράση «καλύτερα α κλείσουν τη Σταδίου και να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί»!

Κάπως έτσι χειρίζονται την εξουσία σκορπούν αβέρτα κρατικό χρήμα σε ημετέρους και δημιουργούν κοινωνικό αυτοματισμό στη λογική του «διαίρει και βασίλευε»!

Διαβάστε επίσης

Λίβανος: Ποιος ήταν ο Ιμπραήμ Κουμπάισι που σκοτώθηκε σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Ο ρόλος του στη Χεζμπολάχ

Εφιάλτης δίχως τέλος και στον Λίβανο: «Τριπλή τραγωδία» – Στους 500.000 οι εκτοπισμένοι – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Ετικέτες