Mια νέα ιδέα «κερδίζει» έδαφος στη Μεσαρά και έγινε…τοπική σπεσιαλιτέ: οι χοχλιοί σουβλάκι! Η έμπνευση ξεκίνησε από τις Μοίρες και σιγά σιγά έγινε συνήθεια.
Σύμφωνα με τους λάτρεις του εδέσματος, για τα σουβλάκια από χοχλιούς απαιτούνται μόλις 7 λεπτά για να ετοιμαστούν και είναι πεντανόστιμα. Μάλιστα τα βουτούν σε λαδόξυδο , προσθέτουν λίγο αλάτι και τα σερβίρουν με κρασί.
Για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες του «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά»