«Η ΝΔ είναι ανίκανη να προστατεύσει κατοικημένες περιοχές» – Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει στον Άδωνη τι έλεγε πριν μερικά χρόνια (Video)

«Η ΝΔ είναι ανίκανη να προστατεύσει κατοικημένες περιοχές» – Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει στον Άδωνη τι έλεγε πριν μερικά χρόνια (Video)

Στο -όχι και πολύ μακρινό- παρελθόν, μεταξύ τηλεπωλήσεων και ακροδεξιών διαγγελμάτων, ο Άδωνης Γεωργιάδης συνήθιζε να επιτίθεται σφόδρα στη ΝΔ. Ο νυν αντιπρόεδρος της και υπουργός Υγείας, τότε χαρακτήριζε το κόμμα του «ανίκανο» να προστατεύσει από τη φωτιά κατοικημένες περιοχές.

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει σήμερα για τον υπουργό των κυβιστήσεων, ο οποίος επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, επειδή χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τον κόσμο από τις πληττόμενες περιοχές, που είχε συγκεντρωθεί στο κολυμβητήριο των Μελισσίων.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιπροσωπεία του ΣΎΡΙΖΑ μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης προσέφερε σε δύο κατοίκους της περιοχής όχημα προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα έμεναν το βράδυ.

«Όλα για την επικοινωνία και όχι για την ουσία, πραγματικά κρίμα!» τόνισε σε ανάρτησή του ο υπουργός.

«Καθώς η στάχτη της καταστροφής κατακάθεται στην Αττική και αρχίζουν οι πρώτες συζητήσεις ως προς την αναποτελεσματικότητα του κυβερνητικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε, για άλλη μια φορά, να εκτελέσει έναν αντιπερισπασμό με στόχο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα λόγια είναι περιττά. “Απολαύστε” τον εδώ» λένε από την Κουμουνδούρου και αναδημοσιεύουν το παρακάτω βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Φταίει ο στρατηγός Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter