Η Μπριζίτ Μακρόν κάνει guest στο Netflix: Εμφάνιση – έκπληξη σε πασίγνωστη σειρά

Ως πρόσωπο – έκπληξη θα συμμετάσχει στα νέα επεισόδια της σειρά του Netflix, «Emily in Paris» που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα την Πέμπτη (12/9) η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν είχε ξεκινήσει ως ιδέα από το 2022, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς. «Η ιδέα μας ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», είπε η τηλεοπτική «Έμιλυ».

Η Μακρόν θα υποδυθεί τον εαυτό της και θα φορέσει τα δικά της ρούχα, αποκάλυψε την Τρίτη 10/9 το περιοδικό Elle, «χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά.

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν «κλείνει το μάτι» (σ.σ. στους θαυμαστές) και τα γυρίσματα μαζί της ήταν πραγματική τιμή και χαρά», πρόσθεσε. Ο δημιουργός του προγράμματος, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Elle ότι η Μπριζίτ Μακρόν «έχει μεγάλο ταλέντο».

Είναι η δεύτερη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρισκόταν σε παραγωγή μια βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, une femme libre» (Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα).

Από το 2020 που ξεκίνησε, η σειρά έχει προσελκύσει σημαντικό κοινό. Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν έκανε ντεμπούτο με σχεδόν 20 εκατ. προβολές και η σειρά εμφανίζεται σταθερά στις 10 κορυφαίες λίστες του Netflix.

Διαβάστε επίσης

Greek Mafia: Την ενοχή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κοντογιώργη ζητά ο εισαγγελέας – «Είμαι αθώος, έχω δύο παιδιά» απαντά

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Κηφισιά – Αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα, ένας τραυματίας (Video)

«Πήγα να τη σώσω και μου άφησε σημάδι» – Ο ηθοποιός της ερωτικής ταινίας που… δαγκώθηκε από θαλάσσια χελώνα περιγράφει το περιστατικό (Video)

Θρίλερ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα – «Ήταν σοκαριστικό» (Video)

Ετικέτες