Η Μπίλι Άιλις έκανε coming out: «Δεν ήταν προφανές;»

Στο εξώφυλλο του Variety Power of Women έκανε coming out η Μπίλι Άιλις το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023.

Η βραβευμένη με Grammy σούπερ σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση Hitmakers του Variety και αποκάλυψε για πρώτη φορά την έλξη της για τις γυναίκες.

Στο προφίλ του Νοεμβρίου στο Variety, η Άιλις μίλησε για τα συναισθήματά της για τις γυναίκες, λέγοντας «Ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορούσα να συναναστραφώ πολύ καλά με τα κορίτσια. Τις αγαπώ τόσο πολύ. Τις αγαπώ ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Με ελκύουν πραγματικά. Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά επίσης με τρομάζουν τόσο πολύ αυτές και η ομορφιά τους και η παρουσία τους».

Η τραγουδίστρια επισήμανε πως δεν έκανε coming out για να προκαλέσει «Όχι, δεν το έκανα. Αλλά σκέφτηκα, “Δεν ήταν προφανές;” Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το ήξερε. Απλά δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό. Απλά σκέφτομαι, “Γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε;” Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό, και απλά δεν μιλούσα γι’ αυτό. Ουπς».

Στην εκδήλωση των Hitmakers του Variety, η τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς στον Κινηματογράφο μαζί με τον αδελφό της Finneas για το «What Was I Made For», που ακούγεται στην καλοκαιρινή επιτυχία «Barbie».

Billie Eilish - What Was I Made For? (Official Music Video)