Η μπάντα που θα ανοίξει τη συναυλία των Placebo στον Λυκαβηττό

Η μπάντα που θα ανοίξει τη συναυλία των Placebo στον Λυκαβηττό

Οι Big Special θα είναι το opening act στην επιστροφή των Placebo στην Ελλάδα στο πλαίσιο των Rockwave Nights, την Πέμπτη 1 Αυγούστου. 

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από την επιστροφή των Placebo στην Ελλάδα και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το συγκρότημα που θα αναλάβει να ζεστάνει το κοινό προτού οι Brian Molko και Stefan Olsdal ανέβουν στη σκηνή θα είναι οι Big Special.

Το δίδυμο-βόμβα που αποτελείται από τους Joe Hicklin στο τραγούδι και τον Callum Moloney στα ντραμς, γράφει για την απόγνωση και τον αγώνα, για μια Βρετανία σε παρακμή, για το να βρίσκεις περηφάνια στις πιο σκοτεινές σου στιγμές, για το πώς ο πραγματικός ταξικός πόλεμος στο Ηνωμένο Βασίλειο κατεβαίνει πάντα προς τα κάτω. Τα τραγούδια τους είναι ελπίδα, απόγνωση και ακόμη περισσότερη ελπίδα, γιατί τελικά οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν. Είναι τραγούδια με τη φωνή που ακούς όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις τον αληθινό σου εαυτό, τραγούδια που μάχονται για έναν κόσμο που έχει πάει στραβά.

Διαβάστε ακόμα: Οι Placebo ανεβαίνουν ξανά στον Λόφο

Hicklin και Moloney συναντήθηκαν σε μια σχολική τάξη όταν ήταν 17 ετών. Ο Joe έγινε αρκετά γνωστός λόγω των συχνών του εμφανίσεων σε τοπικά venues και ο Callum απέκτησε εμπειρία κυρίως παίζοντας σε συγκροτήματα για γάμους. Ως πολυγραφότατος ποιητής, ο Joe μετέτρεψε τα ποιήματά του σε τραγούδια κατά τη διάρκεια του lockdown και σκέφτηκε ότι ιδανικά θα ήθελε να τα παίξει με τον Callum στα ντραμς, παρόλο που είχαν χάσει επαφή. Εκείνος αρνήθηκε λόγω των γενικότερων υποχρεώσεων της ζωής, αλλά τελικά με την προτροπή των συντρόφων τους, επανασυνδέθηκαν και μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό με τους Big Special.

Μέσα από αμέτρητες διαφορετικές δουλειές, αλλαγές σταδιοδρομίας και γνωρίζοντας την επιβίωση από μισθό σε μισθό, οι Big Special έχουν τις ρίζες τους σταθερά στους αγώνες της εργατικής τάξης και στο πώς αντιμετωπίζονται οι λιγότερο τυχεροί σε αυτόν τον κόσμο.

Οι λέξεις δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Οι λέξεις έχουν σημασία. Η ιστορία έχει σημασία. Οι άνθρωποι έχουν σημασία. Και αυτό πρεσβεύουν οι Big Special, τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων συναχίζεται προς 55 ευρώ, ηλεκτρονικά μέσω του more.com, τηλεφωνικά στο 11876, σε όλα τα more Spots, στο δίκτυο Public και Public online: http://tickets.public.gr/, καθώς και στα παρακάτω φυσικά σημεία:
Monsterville – Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι
Music Corner – Πανεπιστημίου 56, Αθήνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter