Η Μιράντα Ξαφά ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ! – Και δεν ήταν η μόνη έκπληξη στις πράσινες κάλπες

Η Μιράντα Ξαφά ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ! – Και δεν ήταν η μόνη έκπληξη στις πράσινες κάλπες

Κόσμος και ντουνιάς πήγε να ψηφίσει στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για πρόεδρο του κόμματος αλλά μερικά πρόσωπα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρώτα η Μιράντα Ξαφά, η νεοφιλελεύθερη οικονομολόγος, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με στενές σχέσεις από τότε με την οικογένεια. Η Ελληνίδα, που μπροστά της η Τρόικα των μνημονίων ήταν… γατάκι σχετικά με το τσεκούρι σε μισθούς, συντάξεις και δαπάνες για κοινωνικό κράτος.

Πώς από αρχάγγελος της λιτότητας, ηρωίδα της ΝΔ και στήριγμα της «Δράσης» του Στέφανου Μάνου, έφτασε στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ, δύσκολο να το καταλάβει κανείς αλλά εκεί ήταν!

Άλλο ενδιαφέρον πρόσωπο που μπήκε στο πράσινο παραβάν, αν αληθεύει αυτό που ακούσαμε, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Είδε πράσινο, όπως ο Παναθηναϊκός του, μπήκε. Δύσκολο να προσδιορίσει κανείς γιατί, και αν εκτός από την ψήφο, θα επηρεάσει τον πολιτικό χώρο και με τα ΜΜΕ του. Θα δείξει…

Αυτός που δεν κρύβει την ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώην ευρωβουλευτής -αρχικά της ΝΔ και μετά ανεξάρτητος- Γιώργος Κύρτσος. Μετά από ένα μικρό φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να βρίσκει αλλού πεδίο αντιπολίτευσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο τον χωρίζει χάσμα απύθμενο. Μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο Χ ότι ψήφισε.

Στον πράσινο χορό αυτοπροσκλήθηκε και η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου. Η επικοινωνιολόγος που στάθηκε επί χρόνια στον χώρο της ΝΔ και έγραψε ύμνους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι έψαχνε άλλο φιλελεύθερο καράβι.

Με αναρτήσεις της σε κοινωνικά δίκτυα χορεύει με τον Παύλο Γερουλάνο, αλλά δεν τής αρέσει και η… πλέμπα που ψηφίζει δίπλα της. Στον δρόμο για τον… σοσιαλισμό, με μύτη που ψάχνει για after shave; Ο, μον ντιε!

Μερικές από τις αναρτήσεις της:

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Θα θεωρούσα πολύ δύσκολη αντίπαλο την κ. Διαμαντοπούλου»

Μετρό Θεσσαλονίκης: Νέα γκάφα με τα εισιτήρια – Ανίκανος ή Πιλάτος ο Ταχιάος

Διαδικτυακό black χιούμορ με την πρόσληψη του στρατηγού Φλώρου στον ΑΝΤ1 (Photos)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter