Η μεταγραφική «πρόταση» της δεκαετίας: Ομάδα από τα Νησιά Φερόε προσφέρει… πρόβατα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Συνεχίζεται το «σίριαλ» για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 37χρονος Πορτογάλος σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να… διαφωνεί, ρίχνοντας «λάδι» στη «φωτιά».

Από το τέλος της περασμένης σεζόν, τα σενάρια για τον επόμενο σύλλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο δίνουν και παίρνουν, ενώ κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς αθλητικού Τύπου αναφέρονται σε ενδιαφέρον συλλόγων από Γερμανία, από Αγγλία αλλά και από την Πορτογαλία.

Η κοινή συνισταμένη όλων των (φημολογούμενων ή μη) προτάσεων αποτελεί το οικονομικό της υποθέσεως, καθώς όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Κριστιάνο, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Φυσικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Μεταξύ των προτάσεων που έχει δεχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει και εκείνη της ΚΙ Klaksvik, ομάδας από τα Νησιά Φερόε, η οποία προσπαθεί να… δελεάσει τον αγγλικό σύλλογο και εν συνεχεία τον Πορτογάλο σταρ, προσφέροντας όχι πακτωλό χρημάτων, αλλά… είκοσι πρόβατα!

«Έχουμε καταθέσει προσφορά που αφορά 20 από τα καλύτερα πρόβατά μας για τον Ρονάλντο. Αναμένουμε απάντηση από τη Γιουνάιτεντ», αναφέρει το (προφανώς, χιουμοριστικό) tweet της άσημης (για τα εκτός Φερόε δεδομένα) Klaksvik, κίνηση που προκάλεσε άφθονα χαμόγελα στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Σίγουρα, η προσφορά της Klaksvik στερείται πόρων ικανών να κινητοποιήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το χιούμορ των διοικούντων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.