Η Lidl Ελλάς στην ηγετική ομάδα των “Τhe Most Sustainable Companies in Greece” για 7η συνεχή χρονιά

Η Lidl Ελλάς στην ηγετική ομάδα των “Τhe Most Sustainable Companies in Greece” για 7η συνεχή χρονιά

Απέσπασε την ανώτατη διάκριση βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα με την ένταξή της στη λίστα των “Sustainable Companies“ και των “The Most Sustainable Companies in Greece” για το 2024.

Κορυφαίες επιδόσεις βιωσιμότητας κατέγραψε για ακόμα μία χρονιά η Lidl Ελλάς, σύμφωνα με τον Δείκτη Βιώσιμης Ανάπτυξης “The ESG Index in Greece”, ο οποίος καθορίζεται από το Δίκτυο των Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, QualityNet Foundation.

Η Lidl Ελλάς αξιολογήθηκε από Ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή για τη στρατηγική βιωσιμότητας και την προσέγγισή της ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας βάσει κριτηρίων ESG (Περιβάλλον-Κοινωνία-Διακυβέρνηση). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε σε 2 επίπεδα. Αναδείχθηκε σε πρώτο επίπεδο στη λίστα των “Sustainable Companies” και σε δεύτερο επίπεδο ως μία από τις “The 50 Most Sustainable Companies in Greece” για το 2024, διάκριση που την καθιστά εταιρεία-πρότυπο σε θέματα βιωσιμότητας στην Ελλάδα.

«Η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα διατρέχουν οριζόντια το εταιρικό μας οικοσύστημα. Στη Lidl Ελλάς δημιουργούμε ένα δυναμικό περιβάλλον εξέλιξης που εμπλέκει και ταυτόχρονα αφορά όλες και όλους. Η ένταξή μας στις “The Most Sustainable Companies in Greece” μας καθιστά πρεσβευτές σύγχρονων αντιλήψεων και ορθών πρακτικών που βελτιώνουν τις βιώσιμες προοπτικές της χώρας, διάκριση που μας τιμάει ιδιαίτερα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Βιωσιμότητας της Lidl Ελλάς.

Η αντίληψη  της Lidl Ελλάς για τη βιωσιμότητα περιγράφεται στο τρίπτυχο «Καλό για τον πλανήτη», «Καλό για τους ανθρώπους» και «Καλό για σένα». Με 6 στρατηγικούς πυλώνες «Σεβασμός της βιοποικιλότητας», «Προστασία του κλίματος», «Διατήρηση των πόρων», «Δίκαιο επιχειρείν», «Προάσπιση της υγείας» και «Συμμετοχή σε διάλογο», η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί με συνέπεια και υπευθυνότητα ένα βιώσιμο αύριο για τον πλανήτη και την κοινωνία.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter