Η Κηφισιά όρθια στον Αρη (1-1)

Ο Αρης ήθελε αλλά δεν μπορούσε και η νεοφώτιστη Κηφισιά με αντεπίθεση στο β’ μέρος πήρε 1-1 στο ” Κλ. Βικελίδης” στην 7η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν με τον Οζντεγκοβιτς. Ο Αρης είχε την πρωτοβουλία αλλα δεν ήταν επικίνδυνος. Ομως στην πρωτη καλή επίθεση του στο 24′ κατάφερε να ανοίξει σκορ. Γύρισμα του Φεράρι, κεφαλιά πάσα του Σουκεϊμάνοφ στον Μορόν που με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο β’ μέρος το ματς κινή6ηκε στ ίδια μέτρια επίπεδα χωρις πολλές φάσεις αλλά με την Κηφισιά πιο επιθετική αφού έψαχνε τρόπους να φ4άσει στην ισοφάριση. Και τελικά τα κατάφερε δστο 70′ όταν σέντρα του Μασούρα ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Για τον Αρη η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστρήσεις με τον Κάρλσον.

Ο διαιτητής Πουλικίδης “κιτρίνισε” τους Φαμπιάνο, Ζαμόρα, Παπασάββας, Αντερέγκεν, Μποτία, Βαφέας, Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Κωνσταντακόπουλος.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο (83’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Πάρντο (57’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69’ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Μορόν

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Λούμορ, Βαφέας, Μποτία (84’ Κωνσταντακόπουλος), Τσάπαν, Μασούρας, Παπασάβας (69’ Πέιος), Αντερέγκεν (62’ Ματέους), Τετέι, Οζέγκοβιτς (84’ Γκόμπελιτς), Ίλιεφ (62’ Μπιφουμά).