Η Κεφαλογιάννη βλέπει… σταθερότητα στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων (Video)

Την στιγμή που μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας δεν μπορούν να πάνε διακοπές λόγω των πολύ υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε σε δηλώσεις που προκαλούν την κοινή λογική, καθώς μίλησε για «σταθερότητα στις τιμές».

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «γίνονται εξαντλητικοί έλεγχοι για παραβάσεις των νόμων σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, υπάρχει και ένα παρατηρητήριο για τις τιμές των ναύλων. Φαίνεται ότι φέτος υπάρχει μια σταθερότητα στις τιμές, ίσως και μειωμένες στα συμβατικά πλοία, αλλά είναι λίγο αυξημένες οι τιμές στα ταχύπλοα».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «εξετάζουμε το ενδεχόμενο το κουπόνι των δικαιούχων του προγράμματος “Τουρισμός για όλους” να μπορεί να αξιοποιηθεί και για τα ναύλα προς τους προορισμούς».

Τέλος, σε ότι αφορά τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις σημείωσε ότι: «το ότι η κυβέρνηση φέτος έχει βάλει στον προϋπολογισμό πολύ μεγαλύτερο ποσό για τις συνδέσεις, για να μην υπάρχει κανένα νησί που να μην έχει σύνδεση, είναι και αυτό σημαντικό. Είναι μια εξίσωση που είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Διαβάστε επίσης

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Με το βλέμμα στη ΔΕΘ και στις δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου – Ο πήχης του 30%

Politico: Η Ελλάδα αφήνει ανεξέλεγκτες τις υπηρεσίες κατασκοπείας για τις παραβιάσεις του Predator

Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ χτυπά το Ισραήλ τις επόμενες μέρες – Συναγερμός από τις NOTAM Ιράν και Αιγύπτου

Συνεδρίασαν ξανά οι 87 του ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη γραμμή η διαγραφή Σπίρτζη – Ζητούν άμεση λύση για τους εργαζόμενους

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραυματισμός-σοκ για τον Λαμέχα Γκίρμα στα 3.000 μ. – Σκόνταψε και έχασε τις αισθήσεις του (Video)

Σε έξαρση ο ιός του Δυτικού Νείλου: Δύο νεκροί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου – O χάρτης των κρουσμάτων