Η Καρίνι ζήτησε συγγνώμη από την Κελίφ: «Ήταν λάθος μου – Είναι μια γυναίκα όπως και εγώ»

Η Καρίνι ζήτησε συγγνώμη από την Κελίφ: «Ήταν λάθος μου – Είναι μια γυναίκα όπως και εγώ»

Συγγνώμη από την Ιμάνε Κελίφ ζήτησε η πυγμάχος Άντζελα Καρίνι για την αντίδρασή της μετά την ήττα της στον μεταξύ τους αγώνα στο Παρίσι.

Διαβάστε σχετικά: Πυγμαχία: Η Καρίνι εγκατέλειψε κόντρα στην Κελίφ – Στο επίκεντρο η νικήτρια, είχε αποκλειστεί λόγω τεστοστερόνης, έντονες αντιδράσεις

Η ιταλίδα πυγμάχος τόνισε ότι η συμπεριφορά της οφειλόταν στην απογοήτευση για το αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι δεν ήθελε να εκληφθεί ως διαμαρτυρία για τη συμμετοχή της Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Σε καμία περίπτωση δεν έκρινα την Ιμάνε. Ποια είμαι εγώ για να το κάνω; Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για την αντίπαλό μου εκτός από ένα πράγμα: Δεν έχουμε για τίποτα να την κατηγορήσουμε και δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι μια γυναίκα που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως εγώ», δήλωσε σύμφωνα με την Corriere della Serra.

Στην ερώτηση γιατί δεν έδωσε το χέρι της στην αντίπαλό της, η οποία επικράτησε έπειτα από 46” απάντησε: «Έκανα λάθος. Βγήκα από το ρινγκ γεμάτη με οργή. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Πάντα χαιρετούσα την αντίπαλό μου. Ζητώ συγγνώμη από την Ιμάνε που δεν της έδωσα το χέρι», διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρχαν πολιτικές πιέσεις.

«Όλη αυτή η διαμάχη με στεναχωρεί», πρόσθεσε Καρίνι όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. «Λυπάμαι και για την αντίπαλό μου. Εάν η ΔΟΕ είπε ότι μπορεί να αγωνιστεί, σέβομαι αυτή την απόφαση». «Στην πραγματικότητα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτήν και από όλους τους άλλους. Θύμωσα γιατί η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς αγώνες είχε τελειώσει. Δεν έχω τίποτα εναντίον της Κελίφ. Στην πραγματικότητα, αν την ξανασυναντούσα θα την αγκάλιαζα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter