Η Κάμαλα Χάρις ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου Κάμαλα Χάρις ποζάρει στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της Vogue, όπως παρουσιάστηκε την Παρασκευή, με το περιοδικό να βλέπει στο πρόσωπό της «την υποψήφια της εποχής μας».

Η φωτογράφος των διασημοτήτων Άννι Λίμποβιτς τράβηξε τη φωτογραφία που κοσμεί το πρωτοσέλιδο: η πρώην δικαστικός ηλικίας 59 ετών ποζάρει καθιστή, χαμογελώντας αχνά και φορώντας ένα κοστούμι σε σοκολατί χρώμα, το οποίο συνδυάζει με ασορτί μπλούζα.

Η αρχισυντάκτρια του διάσημου περιοδικού μόδας, η άκρως επιδραστική Άννα Γουίντουρ, δεν κρύβει τη στήριξή της στην αντιπρόεδρο.

Το μακροσκελές άρθρο, που είναι αφιερωμένο στην Κάμαλα Χάρις από το περιοδικό μόδας, περιλαμβάνει πληθώρα βιογραφικών ανέκδοτων, στην πλειονότητά τους ήδη γνωστά, όμως καμία μεγάλη πολιτική ή προσωπική αποκάλυψη.

Για παράδειγμα, σχετικά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, η αντιπρόεδρος, που πραγματοποιεί μια κεντρώα και μετριοπαθή προεκλογική εκστρατεία, εξακολουθεί να εμφανίζεται προσεκτική.

«Δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η κατάσταση σε τέσσερις μήνες», δήλωσε η ίδια ενώ η σφαγή στη Γάζα έχει επεκταθεί και στον Λίβανο, με την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον της Χεζμπολάχ.

Η Δημοκρατική υποψήφια διαβεβαιώνει από την είσοδό της στον προεκλογικό αγώνα τον Ιούλιο ότι στηρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των Παλαιστινίων.

«Μια διοίκηση Χάρις, μιλώντας για εμένα στο τρίτο πρόσωπο, κάτι για το οποίο δεν νιώθω πολύ άνετα, θα επιχειρήσει να διατυπώσει αυτές τις διαστάσεις και να παράγει έναν λόγο που θα αντικατοπτρίζει την πολυπλοκότητα και τις λεπτές διαφορές σχετικά με το τι συμβαίνει στην περιοχή», είπε η Κάμαλα Χάρις στη Vogue, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω εξηγήσεις.

Η αντιπρόεδρος, πρώτη μαύρη και ινδικής καταγωγής γυναίκα σε αυτήν τη θέση, είχε ήδη κοσμήσει το πρωτοσέλιδο του περιοδικού, κατά την άφιξή της στον Λευκό Οίκο.

Η Κάμαλα Χάρις βασίζεται για την πορεία της προς τον Λευκό Οίκο στον κόσμο του θεάματος και της ψυχαγωγίας.

Πρόσφατα συμμετείχε σε μια εκπομπή της «πάπισσας» της αμερικανικής τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ, κατά τη διάρκεια της οποίας πλειάδα αστέρων του Χόλιγουντ είχαν παρέμβει για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της.

Διαβάστε επίσης:

Ήχησαν σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ: Μπαράζ ρουκετών από τη Χεμπολάχ – 80 βλήματα μέσα σε 3 λεπτά

Γερμανία: Νέα στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία ύψους 1,4 δισ. ευρώ

Γάζα: Η πολιτιστική και θρησκευτική της κληρονομιά θαμμένη στα ερείπια

Ετικέτες