Η Kaizen Gaming στη φετινή λίστα των Best Workplaces in Europe 2023

Η Kaizen Gaming στη φετινή λίστα των Best Workplaces in Europe 2023

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρεία και μία από τις τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, με παρουσία σε 14 αγορές με τα brands Stoiximan και Betano. Φέτος, βρίσκεται και επίσημα στην λίστα των «Best Workplaces in Europe 2023», ανάμεσα σε εταιρείες από 21 ευρωπαϊκές χώρες. Μια αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς προέκυψε από την έρευνα του οργανισμού Great Place to Work, στην οποία συμμετείχαν – ανώνυμα – οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Μάλιστα, πριν από την ευρωπαϊκή διάκριση, ο οργανισμός ανέδειξε την Kaizen Gaming ως ένα από τα top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα και #2 Best Workplace στην Πορτογαλία.

Η δέσμευση της Kaizen Gaming απέναντι στους ανθρώπους της αποδεικνύει καθημερινά πως είναι το κλειδί για την συνεργασία, την εξέλιξη και την ευημερία των Kaizeners, όπως φαίνεται οι ίδιοι να αναγνωρίζουν μέσα από τις απαντήσεις τους στην έρευνα.

Η επιτυχία αυτή, οφείλεται κατά πολύ, στην αφοσίωση της εταιρείας στις αξίες της. Με βασική αξία αυτή του #oneteam, οι Kaizeners έχουν κοινούς στόχους και συνεργάζονται αποτελεσματικά για να τους πετύχουν. Το πολυπολιτισμικό περιβάλλον έχει βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν σύνορα στην συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας. Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και η συνεχής επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων δημιουργούν μια μοναδική κουλτούρα συνεργασίας.

Η έμφαση στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την όρεξη για συνεχή εξέλιξη, ακολουθούν την εταιρεία από την ίδρυσή της έως σήμερα. Όπως οι ίδιοι οι Kaizeners αναφέρουν, το πάθος των ανθρώπων αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της Kaizen Gaming.

Μέσα από τα λόγια των ίδιων των Kaizeners σχετικά με την επιτυχία της Kaizen Gaming: “Μια ομάδα πετυχαίνει όταν όλοι αισθάνονται ότι ανήκουν σε αυτή, και νιώθουν ότι προσφέρουν κάθε μέρα”, αναφέρει η Ισμήνη, Head of Operational Excellence, και ο Δημήτρης, CRM Campaigns Manager, συμπληρώνει: “Μια ομάδα πετυχαίνει όταν όλοι νιώθουν αυτοπεποίθηση και άνεση να εκφραστούν”.

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία εγκαινίασε το Kaizen Campus, τον πρωτοποριακό χώρο γραφείων που βρίσκεται στο Μαρούσι και θέτει νέα standards στον χώρο εργασίας. Η εμπειρία των Kaizeners είναι μοναδική, καθώς το κτίριο είναι σχεδιασμένο να προάγει την συνεργασία και την διαφάνεια, μέσα από τους open space χώρους και τους γυάλινους τοίχους μεταξύ των γραφείων και των meeting rooms. Πιστή στην αξία του #oneteam, η εταιρεία ανακατασκευάζει τα γραφεία της ανά τον κόσμο ώστε να προσφέρει την ίδια εμπειρία σε όλους τους Kaizeners.

Με στόχο να αναπτυχθεί συνολικά σε 26 χώρες μέχρι το 2026, η Kaizen Gaming συνεχίζει να μεγαλώνει την ομάδα της έχοντας φτάσει να μετράει περισσότερα από 2.200 άτομα. Αν αναλογιστεί κανείς πως κατά την ίδρυσή της το 2011, μετρούσε μια ομάδα μόλις 20 ατόμων, καταλαβαίνει πως η διατήρηση της ίδιας κουλτούρας, από την πρώτη μέρα έως σήμερα, είναι στις προτεραιότητες της Kaizen Gaming και με την τελευταία διάκριση ως Best Workplace στην Ευρώπη αποδεικνύεται πως η μοναδικότητα αυτής αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Για να μάθετε περισσότερα για την Kaizen Gaming και τις 200+ ανοιχτές θέσεις, επισκεφτείτε το careers.kaizengaming.com και τα Social Media: Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter