Η Ιωάννα Μάνδρου στο Mega και το «Βήμα»

Η Ιωάννα Μάνδρου στο Mega και το «Βήμα»

Επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στο «Βήμα» η Ιωάννα Μάνδρου, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο Mega.

«Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Alter Ego.

Διαβάστε σχετικά: Ιωάννα Μάνδρου: Τέλος από ΣΚΑΪ και «Καθημερινή»

 Αναλυτικά

«Η Alter Ego Media, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της την κ. Ιωάννα Μάνδρου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Η Ιωάννα Μάνδρου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, την αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων και την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ.

Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter