Η HUAWEI έχει δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η HUAWEI έχει δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Εάν ψάχνατε μια αφορμή για να δείξετε την αγάπη σας τόσο στον εαυτό σας όσο και σ’ έναν ακόμη ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η HUAWEI έχει δεκάδες προτάσεις για δώρα μεταξύ κορυφαίων προϊόντων και όμορφων τεχνολογικών gadgets.
Μία πρότασή της είναι το ζευγάρι ακουστικών HUAWEI FreeBuds Lipstick, που δίνει και δώρο το HUAWEI Watch Fit. Αυτό το ζευγάρι ακουστικών έχει κομψό σχεδιασμό, εκλεπτυσμένη θήκη που θυμίζει κραγιόν και συνδυασμό υψηλής αισθητικής κόκκινου και μαύρου.

Εάν πάλι ψάχνετε για tablet, η πρόταση της εταιρείας είναι το HUAWEI MatePad11 που αποτελεί, σύμφωνα με τη HUAWEI, την πιο ιδανική λύση από άποψη οργάνωσης, γραφικών, αλληλεπίδρασης μεταξύ συσκευών και απόκρισης, ενώ μαζί παίρνετε και δώρο το Smart Magnetic Keyboard.
Πολύ περισσότερες προτάσεις υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας όπου με την εγγραφή του στο newsletter ο χρήστης κερδίζει και δωροεπιταγή 20 ευρώ για την επόμενη αγορά του, καθώς επίσης και αποστολή χωρίς χρέωση των μεταφορικών, όπως και δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter