Η ΕΡΤ «έκοψε» τη Μαρίνα Σάττι από τις εκπομπές της μετά την κυβερνητική δυσαρέσκεια για τη Eurovision

Η ΕΡΤ «έκοψε» τη Μαρίνα Σάττι από τις εκπομπές της μετά την κυβερνητική δυσαρέσκεια για τη Eurovision

Μπορεί η Eurovision να τελείωσε τα παρατράγουδα όμως συνεχίζονται με την ΕΡΤ να προχωρά σε κινήσεις που αν μη τι άλλο δεν τιμούν τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι.

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση από πλευρά της διοίκησης της ΕΡΤ σύμφωνα με δημοσιεύματα «πάγωσαν» οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Σάττι σε εκπομπές των καναλιών της ΕΡΤ, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να μεταδοθούν μετά τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Το «μπλοκάρισμα» είχε άμεση εφαρμογή και ήδη ακυρώθηκαν εμφανίσεις της Σάττι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ERTNEWS αλλά και στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Προφανώς η ερμηνεύτρια τιμωρείται επειδή χασμουρήθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου έπειτα από το Β’ ημιτελικό και ενώ μιλούσε στα διεθνή ΜΜΕ η εκπρόσωπος του Ισραήλ Εντέν Γκολάν.

Η ΕΡΤ φαίνεται πως ακολουθεί πιστά την κυβερνητική γραμμή κάλυψης και στήριξης του Ισραήλ στο έγκλημα που συντελεί εναντίον του Παλαιστινιακού λαού και μέσα από τέτοιες αποφάσεις στέλνει μήνυμα φίμωσης προς όσους τολμούν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους κατά της γενοκτονίας στη Γάζα.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση χαστούκι για τον Μητσοτάκη – Άλμα ΣΥΡΙΖΑ, μάχη για την τέταρτη θέση

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης – Κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Τέμπη: Έως 15 τόνοι εύφλεκτου υλικού υπήρχαν στο τρένο, πολλοί θάνατοι οφείλονται στη φωτιά – Τι έδειξε νέα έκθεση

Παρβοϊός: Τι είναι, ποια τα συμπτώματα – Γιατί λέγεται και «πέμπτη νόσος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter