Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Η ΕΡΤ απέλυσε τον δημοσιογράφο που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε η ΕΡΤ στη σύλληψη του δημοσιογράφου της που άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενού της σε βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου έθεσε σε παύση τον δράστη.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη δημοσιογράφος, επειδή φέρεται να άσκησε βία στη σύντροφό του, που επίσης είναι δημοσιογράφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/06), αλλά η καταγγελία έγινε σήμερα από τη νεαρή δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ.

Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Νίκαιας: Φωτογραφικά ντοκουμέντα – Απίστευτο περιστατικό ομηρίας κρατουμένου από συγκρατούμενο του, τον απειλούσε με σπασμένο τζάμι

Πυροσβεστική: 55 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Ναυπακτία: Παραλίγο τραγωδία στον αέρα – Canadair χτυπά σε δέντρο την ώρα που «βουτάει» για να σβήσει τις φλόγες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter