Η Ελλάδα, είτε θα πάει σε κάλπη, είτε στον γκρεμό

🔴 Ο κατέχων το αξίωμα του Πρωθυπουργού, επιτρέπει την λεηλασία των λαϊκών και μεσαίων εισοδημάτων μέσω κόστους ενέργειας και καυσίμων (πρόκειται για την πιο μεγάλη οριζόντια φορολόγηση εισοδήματος από την μεταπολίτευση) από τον Οκτώβριο του ‘21. Με διάγγελμα γεμάτο θράσος χιλίων πιθήκων, βγαίνει και περηφανεύεται ότι επέστρεψε το 1/10 των κλοπιμαίων στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε δεκαπενθήμερο με το πενιχρό τους εισόδημα. Οι φόροι συνεχίζουν κανονικά, ώστε να μην διαταραχθεί η κερδοφορία των καρτέλ που τον εξέλεξαν με πακτωλό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και εισπράττουν δισεκατομμύρια.
🟠 Οι Δικαστές και Εισαγγελείς διαμαρτύρονται μέσω του Συνδικαλιστικού τους οργάνου γιατί «η κοινωνία βρίζει και καταδικάζει την απόφαση αποφυλάκισης του καταδικασμένου παιδοβιαστή Λιγνάδη» που είναι προφανές ότι τους κρατάει ΟΛΟΥΣ. Μέχρι και η υπουργός πολιτισμού αποχωρεί προληπτικά από εκδηλώσεις, όπου οι πολίτες ξεδιπλώνουν πανό διαμαρτυρίας κατά του προστατευόμενου παιδοβιαστή.

🟢 Εν μέσω πρωτοφανούς πληθωρισμού και ακρίβειας Μητσοτάκη, με ένα διαλυμένο Σύστημα Υγείας και πρωτιά σε θανάτους από τον COVID σε όλο τον δυτικό κόσμο, με την Ελλάδα να είναι η μόνη Χώρα όπου ΔΕΝ έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, «ο μπροστινός των καρτέλ» αντί να πάει την Χώρα σε εκλογές και δημοκρατική μετάβαση, είναι ανίκανος ακόμα και να δραπετεύσει, αφού η διαπλοκή θέλει να φάει και το τελευταίο ευρώ. Δημοσιεύουν «δημοσκοπήσεις» ότι το πολιτικό ολόγραμμα πρωθυπουργού προηγείται με 10% και την ίδια στιγμή (επειδή αυτοί γνωρίζουν την αλήθεια) του απαγορεύουν να κάνει εκλογές.

🔴 Σε όλη την Ελλάδα, με την πιο ασήμαντη αφορμή, σε κάθε καλλιτεχνική εκδήλωση, η νεολαία ξεσπά διακομματικά και τα στάδια σείονται από χιλιάδες ενωμένες φωνές που εκφράζουν το δημόσιο αίσθημα με σύνθημα που συνιστά την έσχατη απαξίωση για αιρετό. Στα social media, που δεν χρηματοδοτούνται από το καθεστώς, συμβαίνει παντού το ίδιο. Χιλιάδες πληρωμένα τρολς προσπαθούν να προστατέψουν τον γυμνό βασιλιά, ματαίως.
Ο «μπροστινός» δεν νιώθει. Δεν αισθάνεται. Είναι ένας απλός υπάλληλος που κάνει την βάρδιά του.
🟠 Ο ανεύθυνος και πολιτικά αγράμματος, κατέστρεψε την εξωτερική μας πολιτική στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία και κατέστησε εχθρό μας την Ρωσία από την οποία αγοράζαμε πετρέλαιο, αέριο, λιπάσματα και πρώτες ύλες. Είναι ο πιο δεδομένος, «κρατημένος» και προβλέψιμος παίκτης στην διεθνή διπλωματία. Καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της Ελλάδας σε μη αναστρέψιμο βαθμό, αφού έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα θανατηφόρο μείγμα ενεργειακού κόστους και εκτίναξης του κόστους πρώτων υλών. Από τα χωράφια μέχρι την οικοδομή, η Ελλάδα έχει παγώσει και το 93% του ΑΕΠ αποτελείται από κατανάλωση (κοινώς δεν παράγουμε τίποτα). Το κόμμα του χρεοκοπημένο με 350 εκατομμύρια οφειλών, το υπουργικό του συμβούλιο χρωστά 14 εκατομμύρια (σχεδόν όλα αρρύθμιστα) και απλοί εργαζόμενοι και συνταξιούχοι έχουν παραδοθεί στην «κρεατομηχανή» ανύπαρκτων funds.

🟢 Ένας ένας οι άνθρωποι του καθεστώτος παραιτούνται για να γλυτώσουν την φυλακή ή την λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει σαν καταιγίδα και θα φέρει κατακλυσμό λαϊκής Δικαιοσύνης. Αυτός και η αυλή του, νομίζουν ότι απολαμβάνουν ασυλίας. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι, απλά, οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα «καούν», ώστε να μείνουν στο απυρόβλητο οι εργοδότες τους.

🔴 Τον χειμώνα που έρχεται, πάνω από 150.000 σπίτια θα έχουν βγει στον πλειστηριασμό, πάνω από 2.000.000 πολίτες θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και περισσότεροι από 4.000.000 πολίτες θα βιώσουν συνθήκες επισιτιστικής κρίσης. Στην Ελλάδα που παραλήφθηκε χρεοκοπημένη τον Ιανουάριο του 2015 και παραδόθηκε το 2019 με 37 δις ταμείο και ρυθμισμένο χρέος. Στην Ελλάδα, όπου ΟΛΟΙ, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι είχαν πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη και στην οποία το 92% των περικοπών σε συντάξεις είχε συμβεί πριν το ‘15 (και καμία σύνταξη μικρότερη των 800 ευρώ δεν υπέστη περικοπή ως το 2019) και στην οποία ο βασικός μισθός αυξήθηκε και το εισόδημα έφτανε για «να βγει» ο μήνας.

🟢 ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΧΩΡΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.