Η ΔΕΛΤΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στη γενική έκκληση που απηύθυνε τον Φεβρουάριο το Ινστιτούτο Prolepsis, καλύπτοντας την ανάγκη για γάλα και γιαούρτι στα σχολεία του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Τα γαλακτοκομικά αποτελούν τη βασική πηγή ασβεστίου για τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ στην παιδική και εφηβική ηλικία, κατά την οποία διαμορφώνονται τα οστά, οι ανάγκες σε ασβέστιο είναι αυξημένες.
«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για κάθε οικογένεια, και ειδικά για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, η ΔΕΛΤΑ αφουγκράστηκε το αίτημά μας και ένιωσε την αγωνία μας για να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά που σιτίζονται καθημερινά στο πλαίσιο του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με τη ΔΕΛΤΑ μοιραζόμαστε κοινές αξίες και κυρίως την ίδια έγνοια: Να συνεχίσουμε να παρέχουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για αυτήν την υποστήριξη, η οποία μας συγκινεί όλους.» δηλώνει η κα Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Prolepsis.
«Για τη ΔΕΛΤΑ, η διασφάλιση της σίτισης των παιδιών που έχουν ανάγκη, αποτελεί εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα. Η εταιρεία μας, συμπληρώνοντας φέτος 70 χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια, θέτει ως στόχο να εξασφαλίσει για όλα τα παιδιά τα βασικά για τη σωστή ανάπτυξή τους διατροφικά αγαθά. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμπλέουμε ξανά με το Ινστιτούτο Prolepsis για τον κοινό μας σκοπό», δήλωσε η Marketing Director της ΔΕΛΤΑ, κα Μάρα Βώκου.
Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με Χρυσό Δωρητή την ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και με την πολύτιμη συνδρομή ιδρυμάτων, εταιρειών και μεμονωμένων πολιτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις της ΔΕΛΤΑ στο: www.delta.gr
#delta