Η Άγκυρα ακύρωσε ξαφνικά προγραμματισμένη επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΣ στην Αθήνα – Όλο το παρασκήνιο

Η Άγκυρα ακύρωσε ξαφνικά προγραμματισμένη επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΣ στην Αθήνα – Όλο το παρασκήνιο

Στην Αθήνα θα βρισκόταν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, ωστόσο η ελληνική πλευρά ενημερώθηκε τη Δευτέρα από την Άγκυρα ότι η επίσκεψη ματαιώνεται, δίχως να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Με την επίσκεψη Γερλίκαγια θα έμπαιναν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας, ενώ παράλληλα στο πρόγραμμα της παρουσίας του Τούρκου υπουργού στην Ελλάδα είχε τοποθετηθεί και γεύμα εργασίας με τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Χρήστο Στυλιανίδη και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η αλλαγή στάσης της τουρκικής πλευράς και η ακύρωση της επίσκεψης Γερλίκαγια αποδίδεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην τεταμένη ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, μετά και το επεισόδιο στην Κάσο. Μένει να φανεί εάν τελικά θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του ελληνικού Λιμενικού με την τουρκική Ακτοφυλακή.

Διαβάστε επίσης

Θα ελέγξει ο Άρειος Πάγος τον εισαγγελέα Μπαρδάκη για τις δικογραφίες που αρχειοθέτησε ενώ τον παρακολουθούσαν από ΕΥΠ και Predator;

Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Θάψιμο ζωντανών αιγοπροβάτων: Κτηνοτρόφος καταγγέλλει την αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων – «Εάν μιλήσεις δεν θα πάρεις αποζημίωση»

Μητσοτάκης και staycation; Χειρότερο δεν έχει…

Η ΕΡΤ «κατέβασε» την προκλητική εκπομπή του Ιωσήφ Βάγγερ για την Παλαιστίνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter