Γυναικοκτονία στo Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύντροφό του με πιστόλι – Νέες μαρτυρίες μετά το έγκλημα

Γυναικοκτονία στo Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύντροφό του με πιστόλι – Νέες μαρτυρίες μετά το έγκλημα

Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο.

Ο 39χρονος δράστης συνελήφθη από τις Αρχές καθώς το πρωί της Παρασκευής πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του από τη Ρουμανία, στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή Καμίνια.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στο ΕΚΑΒ λέγοντας: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου». Αμέσως μετά, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., για να ακολουθήσει η σύλληψη του 39χρονου.

Ο συλληφθείς φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, όντας σεσημασμένος για συμπλοκές και κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του ρετιρέ διαμερίσματος όπου διέμεναν στην οδό Πατρόκλου. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν σε τοπικά ΜΜΕ ότι οι εντάσεις στο ζευγάρι ήταν συχνές.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η αστυνομία ερευνά το τι όπλισε το χέρι του 39χρονου. Ένα από τα σενάρια θέλει τον δράστη να διαπληκτίζεται με τη σύντροφό του νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το neakriti.gr, φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με του θύματος, αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο όσον αφορά τις έρευνες.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Οι νεότερες πληροφορίες για το έγκλημα – Συνελήφθη ο δράστης (Photos – Video)

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter