Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Του είπα τι πας να κάνεις και έστρεψε το όπλο εναντίον μου» – Η σοκαριστική περιγραφή του κουμπάρου (Video)

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Του είπα τι πας να κάνεις και έστρεψε το όπλο εναντίον μου» – Η σοκαριστική περιγραφή του κουμπάρου (Video)

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου στη 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τη δολοφόνησε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 37χρονη μητέρα δύο παιδιών, έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος την πυροβόλησε έξω από το σπίτι τους. Παρά τις προσπάθειες του κουμπάρου του ζευγαριού, η Αρετή δολοφονήθηκε μπροστά στην 13χρονη κόρη της, η οποία τον είχε καλέσει να την βοηθήσει λέγοντας, «ο μπαμπάς σκοτώνει τη μαμά».

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την ζήλευε τρομερά και ότι την ξυλοκοπούσε. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί στην κηδεία της Αρετής που θα τελεστεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία.

Ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη

Σε νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του φονικού τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος μιλώντας στο στο STAR αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην οδό Λουτρού στην Αμφιλοχία.

Όπως τόνισε ο κουμπάρος του 42χρονου, ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα και εναντίον του, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει.

«Του είπα τι πας να κάνεις;»

Ο κουμπάρος του ζευγαριού που ήταν σε διάσταση, είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη και αυτόχειρα καθώς μένει ακριβώς από πάνω.

 

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα ”Τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία”. Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες».

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ο κουμπαρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 43χρονο, ωστόσο ο δράστης δεν δίστασε να στρέψει την καραμπίνα εναντίον του.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: ”Τι πας να κάνεις;”. Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».

Το εφιαλτικό σκηνικό στην παραλία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η μητέρα της, η Αρετή ζούσε έναν εφιάλτη τον τελευταίο καιρό και παρά τις μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 42χρονου δράστη, κανείς δεν πρόλαβε το κακό.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε σε παραλία της Αμφιλοχίας. Όπως είπε η μητέρα της, τη χτύπησε βίαια, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να καλέσει την Αστυνομία.

«Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της λέει “μαμά πού είσαι;”. “Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, “με σκοτώνει ο πατέρας (σου)“».

«Δεν ήθελε να την δει με άλλο άντρα. Κακώς που δεν πήγα στην Αστυνομία εγώ. Την χτύπησε και την Τρίτη, ήταν πρησμένο το μάτι της. Πήγε στην Αστυνομία και εξαφανίστηκε ο κύριος» είπε η μητέρα της, προσθέτοντας για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της: «Μου είπαν “την Αρετή την σκότωσε ο Μπάμπης”. Ούρλιαξα εγώ, βγήκε ο κόσμος έξω και μου λένε “τι έπαθες;” και λέω “δεν έχω άλλο ρε παιδιά, αυτό το ένα”. Αυτό το ένα μου το σκότωσε».


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter