Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Τη μαχαίρωσε 12 φορές – Ακαριαίος ο θάνατος της 73χρονης (Video)

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Τη μαχαίρωσε 12 φορές – Ακαριαίος ο θάνατος της 73χρονης (Video)

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη όπου ένας 81χρονος σκότωσε με 12 χτυπήματα, την 73χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τη σκότωσε με κατσαβίδι, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό όπλο ήταν ένα μαχαίρι.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακονιστήρι δίπλα στο μαχαίρι και εικάζεται πως ο γυναικοκτόνος πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά επιτέθηκε στη σύζυγό του.

12 τραύματα φέρει στο κορμί το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έρευνα, η άτυχη γυναίκα είχε 12 μαχαιριές σε στήθος και λαιμό που της προκάλεσαν εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, ενώ ο θάνατός της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος. Από τα έως τώρα στοιχεία η 73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Ο 81χρονος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνη, ενώ βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου». Αυτό άκουσε γείτονας του ζευγαριού και κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ.

O συζυγοκτόνος κατόπιν ήπιε μισό μπουκάλι χλωρίνη και βρέθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ξαπλωμένος στο μπαλκόνι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παθολογική κλινική, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής (21/06), γείτονες του 81χρονου στην Αλεξανδρούπολη κάλεσαν την Αστυνομία, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Σύντομα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας. Εντός της οικίας βρέθηκε νεκρή η άτυχη ηλικιωμένη, ενώ ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στο σημείο έχει κληθεί κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το έγκλημα.

Ο 81χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά από το σπίτι του ζευγαριού, ωστόσο, δεν υπήρχε καταγεγραμμένο ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στην αστυνομία, ούτε κάποια καταγγελία.

Δείτε επίσης:

Άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χλωρίνη

Η προπαγάνδα του σανού (Photos)

Η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ στα προοδευτικά κόμματα και οι κυβερνητικές αντιφάσεις

Καιρός: «Εκρηκτικό» κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική

Ποιος θα τραβήξει το κάρο;

Νέα έκρηξη στην τιµή του ρεύµατος τον Ιούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter