Γυναικοκτονία στη Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Γυναικοκτονία στη Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Κούνζεσλαου της Γερμανίας, στη Στουτγάρδη, όπου ένας 61χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορείται ότι σκότωσε την 50χρονη επίσης Ελληνίδα σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ο άνδρας στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν σε ένα διαμέρισμα στην πόλη των 16.500 κατοίκων. Όταν βρήκαν τον άντρα αιμόφυρτο και λόγω της φύσης των τραυμάτων, κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συγκρότημα διαμερισμάτων, βρήκαν τον τραυματισμένο άντρα και στη συνέχεια τη νεκρή γυναίκα του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο ίδιος προκάλεσε τα τραύματά του, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Μία ημέρα μετά, το απόγευμα του Σαββάτου, η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και ο ίδιος συνελήφθη, με ένταλμα δικαστή του περιφερειακού δικαστηρίου του Όχρινγκεν.

Το ζευγάρι είχε καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας, με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε σοκ. Οι συγχωριανοί της 50χρονης γυναίκας κάνουν λόγο για έναν πολύ κοινωνικό άνθρωπο. Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη καθώς ο 61χρονος άνδρας ήταν «πολύ ήσυχος» σύμφωνα με τους ίδιους.

Η εισαγγελία ερευνά την υπόθεση ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο το κατηγορητήριο αναμένεται να αναβαθμιστεί. Ήδη, έχει διαταχθεί νεκροψία για να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Liberation: «Επικίνδυνη επιστροφή για τη Λεπέν – Πότε ξεκινά η δίκη για κατάχρηση ευρωπαϊκών κονδυλίων»

Το Κίεβο προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ

«Ουάου»: Το σχόλιο του Ίλον Μάσκ για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter