Γυναικοκτονία στη Δράμα: Φοβόταν για τη ζωή της η 59χρονη γυναίκα

Τους κρυφούς της φόβους και τις ανησυχίες της πως ο άνδρας της μπορεί να την σκοτώσει είχε εκμυστηρευθεί σε φιλικό της πρόσωπο η 59χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στο σπίτι τους στη Δράμα πριν βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η αδικοχαμένη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

Το ζευγάρι που είχε παιδιά και εγγόνια ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκαν τρεις κάλυκες ενώ κατασχέθηκαν και δύο κυνηγετικά όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

«Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από τη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», δήλωσε στο GRTimes μάρτυρας και γειτόνισσα. Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η κόρη τους η οποία και έβαλε τις φωνές μόλις αντίκρυσε την αποτρόπαια εικόνα.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

«Ζούμε μια τραγωδία που δεν ξέρουμε πως θα το ξεπεράσει ο κόσμος στην Προσοτσάνη», είπε ο δήμαρχος της πόλης, Θόδωρος Αθανασιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε, «ήταν μια οικογένεια πραγματικά της διπλανής πόρτας, ένα ζευγάρι σε ηλικία ώριμη…».

Ερωτηθείς εάν γνώριζε η τοπική κοινωνία πως το ζευγάρι είχε προβλήματα, αποκρίθηκε πως «σε πολύ στενό κύκλο ίσως ήταν γνωστό πως το ζευγάρι ήταν σε φάση χωρισμού, αλλά δεν ήταν ευρύτερα γνωστό, καθώς ζούσαν μαζί, είχαν μια καλή οικογένεια, ήταν νοικοκύρηδες, πετυχημένοι, βγήκαν στην σύνταξη και οι δύο, σε ώριμη ηλικία ήταν, δεν έδειχναν κάτι».